Продава се: Продавам сайт за спортни стоки http://sportfactor.bg/

mnemic

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продавам сайт за спортни стоки http://sportfactor.bg/
Накратко за сайта: сайта е на около три години и половина, работи на принципа на известният sports.mymall.bg . Системата е уникална и е писана от нулата, копира зададени продукти от още по известния http://sportsdirect.com, изчислява цената в БГ лева и добавя зададена от вас печалба. Системата е уникална с това че обхожда http://sportsdirect.com и постоянно ъпдейтва цените и размерите на продуктите, а при изчерпан продукт от страна на sportsdirect тя го трие.
Сайта е активен и работи в момента, също така има приходи от поръчки, които постъпват всеки ден.
ФБ страница с 6300 натурални харесвания.
Другото което прави сайта атрактивен е оптимизацията. На доста ключови думи излизаме на първа страница в google.
В момента сайта не се рекламира, тъй като сме се захванали с голям проект, който си иска своето и не ни остава никакво време и ресурс. Въпреки това, сайта за тези три години и половина си е изградил добро име, както и постоянни клиенти, които поръчват.

За повече инфо тук на ЛС, или на e-mail: [email protected]
Цена по договаряне.
 
Последно редактирано:
Искам и аз малко повече информация на ЛС. Какви посещения прави на ден, колко поръчки има на месец (средно за последните 6 месеца), фирма имате ли и не на последно място цена?
 
Здравейте,

Моля да ми изпратите информация относно текущите процеси с който работи системата (заявки, доставки, цени доставки, складове, срокове и тнт ) както и ориентировъчна цена и какво се включва в нея.
 
Здравейте,
бих желал повече информация за сайта, посещения на ден, колко поръчки са за месец, какви са приходите и разходите за последната година, и разбира се цената на сайта.
Благодаря
 
Здравейте, моля същата информация и на мен да изпратите. Обороти, цена, посещения. Благодаря.
 
Здравей, може ли и на мен да изпратиш подобна информация - посетители на ден, ключови думи по които да го намерим, колко клиенти и поръчки има за момента, от кога е онлайн и т.н. И ориентировъчна цена също.

Поздрави!
 
Здравейте,ако може малко инфо : посещения на ден, колко поръчки за месец, какви са приходите и разходите за последната година, и най вече цената на сайта.
 

Горе