Продавам сайт и уникална тема за видео игри http://ggameroom.com/

sotirooov

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продавам сайт на тема видео игри и ревюта http://ggameroom.com/, сайта е с платформа Wordpress инсталирани са и плъгини един от които публикува автоматично и на избрана страница от вас във фейсбук или други социални мрежи или сайтове за споделяне. Съдържанието не е уникално но НЕ нарушава авторски права защото е от Rss feeds над 700 публикации. Темата (облика) e уникална, не е свалянa а е изработенa специално за нуждите на сайта ,Responsive дизайн (автоматична промяна на визията при засичане на мобилна версия), цветовата гама може да се коригира много лесно през CSS файла. Тъй като темата съм я правил аз Ви давам правото да я коригирате визуално :). Домейна е топ .com, съдържа най-важната ключова дума за бранша game, и следните:

Ключова дума - Точни уникални посещения на месец (Exact Match)
game - 9,140,000
game room - 9,900
gg - 3,350,000
ggame - 2,400

индексирани страници в гогъл: 853
Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 3/15/2013 - 3/15/2014
Официален анализ от Godaddy - ggameroom 2.png

Цена: 50 лв.
Начини на Плащане: Paypal
Адрес на картинката за верификация: http://goo.gl/8lNKkN

Ако решите да закупите сайтът ще Ви архивирам файловете + базата данни и ще Ви ги изпратя на вашата поща, както ще Ви прехвърля и домейн името чрез godaddy на посочен от вас хост сървър (компания).
 
Последно редактирано:
От: Продавам сайт и уникална тема за видео игри http://ggameroom.com/

Здравей,

Имам интерес към сайта,но искам да попитам какви посещения прави и има ли приходи?
 
От: Продавам сайт и уникална тема за видео игри http://ggameroom.com/

Сайтът е инсталиран отскоро поради това не мога да предоставя голяма информация за посещения, прикачвам снимка от първите 1-2 месеца на сайта (повече данни просто нямам :) )ggameroom 2.jpg ggameroom 3.jpgggameroom 4.jpg предимно влизанията са на английски език както се вижда от снимките, колкото до приходи обявите са пуснати също така отскоро просто за да покажа позициите им. Но за думата ggame без каквато и да е оптимизация е класирана напред в търсачката, което означава с малко знания по SEO може да се стигне далеч.ggameroom.png
 
Последно редактирано:

Горе