Продава се: Продавам сайт с над 600k+ цитата

DonMakaveli

Well-Known Member
Рейтинг - 93.8%
30   2   0
Продавам сайт за цитати правен с Wordpress. http://offquotes.com

Налични цитати – 600 000+

Автори на цитатите – 28 000+

Статии и Класации – 40+

Реклами - няма (Сега са сложени, за да се покажат нагледно някои от рекламните карета.)

Създаден: Създаден е м. Август 2019 г. и е работено в продължение на 1-2 месеца. От тогава нищо не е пипано по него.

Индексирани страници: 250 000

Посещения: средно по 100 дневни посещения в най-слабите месеци на самоход.

Цена: 1200.00 лв.


Цитатите са под формата на текст и снимки.

За цитатите които нямат снимки има изградена система която автоматично превръща публикуваните цитати в снимки спрямо дадени критерии. По-долу в прикачениете снимки може да видите по нагледно.


Пример за някои от вариантите:

 1. Качвате за пример 10 снимки които ще служат за фон на цитатите, избирате фон, дали да се извежда автор на снимката, дали да има лого или да е текстов формат watermark-a, цвят на текст, размер, шрифт. При натискане на бутона да се генерират цитати приблизително отнема 1-2 минути на цитат (зависи от настройките и сървара) да бъде автоматично генериран и запазен в публикацията. След приключване на 1вия цитат, процесът продължава докато не бъде српян, като всеки път ще ползва зададените настройки и ще взема една от 10-те снимки по произволен принцип.
 2. Може да се таргетира даден автор като само при генериране на нов цитат да се взема от цитатите на автора който е избран.
 3. Имате достъп до позицията на текста като може да я центрирате както чрез настройка, така и да я местите ръчно, същото се отнася и за логото. Може да маркирате думи, да сменяте шрифта на маркираните думи, да бъде различен от другия текст на цитата. Да добавяте фон който да обгражда цитата и още много опции, може да видите в прикачените по-долу снимки всичките опции и как изглежда панела.
 4. При генериране на цитат той се избира от базата данни спрямо критерии, може да се зададат критерии от сорта на.
 • Да се зададе максимален размер на цитате – 150 думи примерно и такв секи цитат който се генерира ще бъде с максимална дължина от 150 думи по този начин автоматичното генериране на цитати с настройките които сте направили е много по точно и ще изглежда добре на зададената снимка.
 • Може да добавите критерий който гарантира че даден цитат, има съдържаща ключова дума в него като пример искате цитати които имат само: „природа, дървета,животни,животно“ така само цитати съдържащи тези ключови думи ще бъдат върнати. Като това изключително мнгоо помага когато генерирате автоматично цитати със снимки зададени от вас, като може да таргетирате само снимки с природа да връща цитати които са на тема природа.
Това са някои от вариантите които може да ползвате. Има прикачена снимка как изглежда панела за генериране на снимки.
Продавам сайта поради ограниченото ми време, заради което не мога да се занимавам от известно време с него. Последната публикация е перди близо година като сайта се държи много добре през това време, прикачам данни от последните 3 месеца. Потеницала е огромен като сайта съдържа огромен куп от съдържание. Като създаване на нови цитати и снимки към цитатите както описах по-горе изградената система е направена за максимална леснота.

едит:
прикачвам посещенията за през последната една година.


Приемам оферти на лично..
 

Прикачени файлове

 • 1.jpg
  1.jpg
  46.2 KB · Преглеждания: 73
 • 2.jpg
  2.jpg
  53.6 KB · Преглеждания: 42
 • 3.jpg
  3.jpg
  59 KB · Преглеждания: 31
 • 4.jpg
  4.jpg
  54.8 KB · Преглеждания: 38
 • 5.jpg
  5.jpg
  68 KB · Преглеждания: 64
 • 5.png
  5.png
  58.3 KB · Преглеждания: 69
 • citati.png
  citati.png
  127.1 KB · Преглеждания: 84
 • a.png
  a.png
  70.6 KB · Преглеждания: 59
 • a2.png
  a2.png
  79.3 KB · Преглеждания: 60
 • ANALYRITCS2222.jpg
  ANALYRITCS2222.jpg
  998.8 KB · Преглеждания: 37
Последно редактирано:

Горе