Продавам система за уроци

sale

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте хора .. продавам една много дабра системка за уроци ..
Системата има добра защита против XSS и SQL атаки..

ето ви демо : http://83.222.166.18/tutorial/

Цена : 100 лева.

Само хора, който проявяват интерес да пишат , БЕЗ СПАМ
 
От: Продавам система за уроци

Внимавай, че аз мога да те SQL атакувам и да ти drop-на някоя таблица от базата, и защитата ти да стане на пух и прах. :)
 
От: Продавам система за уроци

harkon като можеш поне кажи каде е грешката, че да я оправя .. resolver вече се отваря ..
 
От: Продавам система за уроци

Направих търсене и саита ти ме банна вместо да ми даде някаква грешка ако има такава.Не е лошо първо да го изчистиш от бъговете преди да го предлагаш.
 
От: Продавам система за уроци

Така .. съжелявам за неодобствата .. първо вярно .. писал съм директен път към цсс файловете и някой картинки затова е имало бъгове смисал писал съм ги към localhost а за търсачката и банването .. просто съм бил забранил символа % а когато се търси нещо на Кирилица в стринга излиза и знака % .. махнал съм го .. :)
 
От: Продавам система за уроци

Ако искаш, чесно да ти отговоря .. първоначално тръгнах да правя клонинг на gimp-bg .. но лично за мен смисал щях да си пускам сайтче .. но нямах пари за да развия един сайт .. защото както знаете един домейн и хостинг нестигат за никаде .. ако искаш добър сайт трябва и реклама .. така де .. видях, че скоро ще сменят всичко в gimp-bg и реших да продам системката.. по код няма нищо общо с тяхният сайт .. само и единствено дизайна ..
 

Горе