Продавам скрипт за GeoTarget филтриране.

alus1onZ

Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Всеки, който има многоезичен сайта или просто му трябва да пренасочва различния трафик към сайта си към различни дестинации би му потрябвало подобно нещо.

Скрипта е повече от опрсотен и лесен за редактиране понеже работи с API от сайт, който се ъпдейтва всеки божи месец по няколко пъти с нови IP-та.

Инсталацията на скрипта е ПОВЕЧЕ от лесна - просто качвате на сървъра си един .php файл + API файла и това е.

Демо може да видите на: http://goetarget.22web.net Сложил съм го да филтрира българския трафик към предприемач.ком , американския към google.com , а всичко останало към youtube.com (тествайте през някой proxy сайт)

Може да се добавят колкото искате редиректа за различни страни.

Има разни пикливи опън сорс еквиваленти на скрипта по уеб пространството, но нито един от тях не може да покрие такъв голям диапазон от IP-та поради простата причина, че датабазите им не се ъпдейтват много, много.

И моля всеки решил да продава нещо подобно да си отвори НЕГОВА тема, а да не предлага тук.

Цена: 15 лв. (за първият купувач - 10 лв.)

Приемам ePay и PayPal

Първият писал в темата, че го купува го получава за 10 лв. , ако случайно се откаже от купувача то автоматично вторият писал след него го получава за 10лв. След това скрипта струва 15лв. за всеки следващ купувач.

Лека нощ на всички, че стана някое време, надявам се утре като се събудя и се отбия във форума да има желаещи.
 
От: Продавам скрипт за GeoTarget филтриране.

Пиши ми на скайп - dark_lord93
 
От: Продавам скрипт за GeoTarget филтриране.

Все още се продава за 10лв на първия проявил желание. Sammy не е разбрал какво точно прави скрипта и се отказа от покупка.
 

Горе