Продавам спешно zaavtomobila.eu

Статус
Not open for further replies.
От: От: Продавам спешно

Посещения и приходи, отключване на броячи и подробни статистики за сайт с цена 30лв. Смях в залата...

Цената не е 30 лв, а и 0,48$ все пак са си приходи. Не всички имаме възможността да правим сделки за петцифрени суми в зелено като тебе :lol:
 
От: Продавам спешно

"0,48$ все пак са си приходи" ахам, ако имаш 10 000 сайта дето ти правят по толкова си е цифра
 
От: Продавам спешно

Харкончо, мисълта ми беше, че има хора, дето и за $20 сайт да продават, са готови да направят и 10 скрийншота, да отключат 5 брояча ако се наложи или достъп до Analytics да ти дадат. Малоумен и плиткоумен в случая си ти, ако мислиш, че няма такива.
 
От: Продавам спешно

Аха. Явно селянията си ти е в кръвта и не можеш да кажеш нещо смислено и необидно в същото време. Ходи си на село да доиш кравите за по стотачка на стадо и ни остави да си търгуваме сайтове с по петдесет стотинки приходи.
 
От: Продавам спешно

Ходи си на село да доиш кравите за по стотачка на стадо и ни остави да си търгуваме сайтове с по петдесет стотинки приходи.
Този коментар говори достатъчно за теб. Нямам какво повече да добавя. :)
 
От: От: Продавам спешно

Нямам какво повече да добавя. :)

Радост за "ухото" на форумната дб... Не са й нужни още от жалките ти напъни да кажеш нещо смислено, неуспешно опитвайки се да прикриеш селското в себе си...
Всъщност теб защо те търпят още в тоя форум? Случайно някога случвало ли се е да направиш нещо полезно?
Оставете човека да си продава сайта и нека админите очистят темата от изпражненията на тоя смешник... За кой ли път...
 
От: Продавам спешно

То почти всяка тема, в която понечи да се изходи тоя, става караница. Не ми е ясно защо го търпим още? Във форума не са ни нужни подобни плюнки. Един вечен бан ще го върне на селския мегдан, където свободно да си обижда себеподобните и да продължи с писането на статии от рода на "5 най-често срещани грешки, които доячите допускат", всъщност единственото, от което му разбира главата.
 
От: Продавам спешно

Няма да е зле в тази секция Пазар, всеки потребител да има модераторски права на собствените си теми. Така всеки сам ще може да си чисти спама.
В крайна сметка на никой не му е приятно в темата му да се карат 2-3 непораснали лапета. То 90% от форума все се дракат за нещо, особенно в този раздел, ама е много гадно да осереш темата на някого. :(
 
Статус
Not open for further replies.

Горе