Продавам статии на тема технологии

ne-mi-se-spi

New Member
Рейтинг - 100%
7   0   0
Статиите са на български, уникални са и са много добри. Не са публикувани никъде. С PayPal не работя.


Реконструират кулата на Тесла - 327 думи, 3.27 лв.
Самолета Solar Impulse 2 излетя със слънчева енергия - 135 думи, 1.35 лв.
Причини за повреждане на лаптопите - 198 думи, 1.98 лв.
 
Последно редактирано:
От: Продавам статии на тема технологии

Явно в малките часове на нощта, точно преди да легнеш да спиш си доста склонен да се заяждаш :D 20 думи е малко повече от изречение. Все пак не те карам да я купуваш, докато държа пищов, насочен към теб, нали? Какъв е проблема? Какво продавам си е моя работа. Само една е със 109 думи, другите са с около 200-300. Пък и има хора, които не са почитатели на изкуството разтягане на локуми и биха купили тази с 109 думи, дори биха я взели като пробна статия, за видят дали да купят и другите.
 
От: Продавам статии на тема технологии

Не се заяждам, просто статия от 109 думи е много малка. Иначе за хората които биха купили статиите ти - аз съм такъв човек. Миналия месец купих над 200 статии и нямам против и твоите да взема(но няма да го направя). Написаното горе не беше заяждане а изразяване на мнение.

Какво продавам си е моя работа

Обаче какво купувам си е моя работа :)

Успех ти желая....
 
От: Продавам статии на тема технологии

Все едно да отида при някой продавач на захарен памук и да му кажа "миналия месец си купих 200 захарни памука, с които се наядох като свиня. Нямам нищо против и твоите да взема (но няма да го направя)." Ще ми се зарадва ли продавача, според теб? Май няма да ме възприеме като сериозен купувач ако му кажа нещо такова. Сериозния купувач не говори така, сериозния купувач пита това как е, онова как е и накрая купува. Хем ми казваш колко сериозен купувач си, хем нищо не купуваш. Това е несериозно.
 
От: Продавам статии на тема технологии

Както казах статия от 100 думи не е статия за мен. Нямам никакво намерение да си губя времето с глупости. Успех с продажбата на памук

Бе то и за мен е така, нищо не може да се постигне с такава статия, но пък и автора си е прав, че може да си предлага каквото си иска, ако ще и статия от 50 думи. :)
 
От: Продавам статии на тема технологии

Привет,

ще се включа съвсем добронамерено в спора. В случая ne-mi-se-spi вероятно предлага съвсем качествено съдържание (темите са много интересни). И ми се струва съвсем честно съотношението големина на текстовете - цени.

Просто не може всеки текст да бъде наричан статия. Някои неща са новини, дописки, ако щеш - наречи ги материали, публикации. Проблемът е, че понятието "статия" взе да девалвира в тези интернет форуми, в които всеки нарича всичко статия. Казвам го като човек, писал статии за списание Мениджър, списание Икономика, вестник Капитал ... Така че и аз не смятам, че това са статии. Което не значи, че не си струват. Можеш да продаваш каквото си искаш, но не е добре да наричаш всичко, както си искаш. Ако продаваш примерно мотор с кош, не е удачно да го наричаш автомобил в обявата си :)

И накрая - ако още се предлагат, бих искал да взема единия текст. Най-добре първия - за изкуствения интелект. Целта ми е да видя стила на писане. Ако е хубав, може и други. Само условието ми е, текстът който взема, да не е публикуван другаде и да не го предлагаш другаде в бъдеще.

Поздрави и пиши на лични, ако те интересува
Александър
 
От: Продавам статии на тема технологии

Останаха тези. Махнах продадените от списъка.
 
От: Продавам статии на тема технологии

Здравей, може ли да поговорим малко по работа? Предпочитам Skype .... velev1975
 

Горе