Здравейте, продавам тематични линкове ( related ), които се намират контекстуално ( в текста на статия ). Статиите са уникални, оптимизирани и олегнали с времето. Ето някои от темите:
SEO Оптимизация
Латекс
Маркови парфюми и парфюми
Бои
курорти
самолетни билети
аминокиселини
хранителни добавки
пробиотици
видеонаблюдение
фалшиви камери
камери за видеонаблюдение
безжични камери
охранителни системи
като цяло съм супер напред във видеонаблюдение нишата и мога да ви предложа десетки вариации от линкове с exact match в статии, както и други възможни линкове, като разбира се имам над 10-тина сателита и блога за тая ниша и можете да си избирате от доста варианти.
ДРЕХИ
РОКЛИ
ЖЕНСКИ ДРЕХИ , ДАМСКИ ДРЕХИ
МАРКОВИ ДРЕХИ
детски дрехи
Общо взето за тези exact match се досещам. Ще ви струват 5 лева на месец линковете, като цените за по-дълго време са така:
1 месец - 5 лева
3 месеца - 13 лева
6 месеца 23 лева
1 година - 40 лева
След като бъде закупен линк, статията ще се добави допълнително в някои социални мрежи и ще се пингне.
SEO Оптимизация
Латекс
Маркови парфюми и парфюми
Бои
курорти
самолетни билети
аминокиселини
хранителни добавки
пробиотици
видеонаблюдение
фалшиви камери
камери за видеонаблюдение
безжични камери
охранителни системи
като цяло съм супер напред във видеонаблюдение нишата и мога да ви предложа десетки вариации от линкове с exact match в статии, както и други възможни линкове, като разбира се имам над 10-тина сателита и блога за тая ниша и можете да си избирате от доста варианти.
ДРЕХИ
РОКЛИ
ЖЕНСКИ ДРЕХИ , ДАМСКИ ДРЕХИ
МАРКОВИ ДРЕХИ
детски дрехи
Общо взето за тези exact match се досещам. Ще ви струват 5 лева на месец линковете, като цените за по-дълго време са така:
1 месец - 5 лева
3 месеца - 13 лева
6 месеца 23 лева
1 година - 40 лева
След като бъде закупен линк, статията ще се добави допълнително в някои социални мрежи и ще се пингне.
Последно редактирано: