Продавам тематични ( related линкове )

ReminD

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
34   0   0
Здравейте, продавам тематични линкове ( related ), които се намират контекстуално ( в текста на статия ). Статиите са уникални, оптимизирани и олегнали с времето. Ето някои от темите:

SEO Оптимизация

Латекс

Маркови парфюми и парфюми

Бои

курорти

самолетни билети

аминокиселини

хранителни добавки

пробиотици

видеонаблюдение

фалшиви камери

камери за видеонаблюдение

безжични камери

охранителни системи

като цяло съм супер напред във видеонаблюдение нишата и мога да ви предложа десетки вариации от линкове с exact match в статии, както и други възможни линкове, като разбира се имам над 10-тина сателита и блога за тая ниша и можете да си избирате от доста варианти.

ДРЕХИ

РОКЛИ

ЖЕНСКИ ДРЕХИ , ДАМСКИ ДРЕХИ

МАРКОВИ ДРЕХИ

детски дрехи

Общо взето за тези exact match се досещам. Ще ви струват 5 лева на месец линковете, като цените за по-дълго време са така:

1 месец - 5 лева

3 месеца - 13 лева

6 месеца 23 лева

1 година - 40 лева

След като бъде закупен линк, статията ще се добави допълнително в някои социални мрежи и ще се пингне.

Последно редактирано:
От: Продавам тематични ( related линкове )

Посмъкнах цените, че се бях поулял, по надолу няма накъде.

алан а има ли някакво полезно действие след примерно 1ния месец.Гоогле е минал видял е линка ,но след това като не го види резултата след като линка бъде махнат не клони ли към 0 - все едно нищо не си добавял?

Еми линкове постоянно се менят в интернет- махат се, добавят се други и т.н.. Вечни линкове почти няма. Аз като купувам линкове, после подновявам, някой дали ще поднови, дали няма - негова си работа. В теории относно смешката наречена google Bulgaria няма да навлизам, защото съм пристрастен.

Горе