Продавам уникални статии.

Pipomen

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте. Това е първата ми тема в този раздел, дано се окаже сполучливо. Наскоро бях поръчал статии за един български проект, но решихме да се захванем с друг проект и така статиите ми останаха. Реших да ги продам, тъй като на мен няма да ми потрябват. Статиите са 100% уникални според адвего и нямат правописни грешки.

1.Изкуството да избереш правилният парфюм.

Това е първата статия и дължината й е 277 думи. Цената отделно за нея е 2,50 лв.

2.Как да изберем подходящите мебели за нашият дом?

Втората статия е на съвсем различна тема, а дължината й е 340 думи. Цената отделно за нея е 3 лв.

3Как да пазаруваме безопасно онлайн?

Третата статия е може би от типа, който засяга всички нас, всъщност тя вдъхва малко доверие на читателя, че пазаруването онлайн не хапе. Дължината на статията е 259 думи, а цената отделно за нея е 2,50 лв.

4.Как да подържаме теглото си?

В статията има и съвети как да отслабнем. Дължината й е 339 думи, а цената й отделно е 3 лв.

Цената заедно на всички статии, като пакет е 10 лв. Приемам единствено плащания чрез epay.bg, за потребителите с положителен itrader, приемам плащане след като си получат статиите. Искам да отбележа още веднъж, че не съм писал аз статиите, така че не съдете по правописа ми във форума до момента.
 
От: Продавам уникални статии.

Нова цена на целият пакет от статии- 5 лв.

Коментар- не си мислете, че нещо не е наред със статиите, просто искам да се отърва възможно най-бързо от тях, защото не ми трябват. Това е причината да ги давам на безценица.
 
От: Продавам уникални статии.

Цената от 5лв ме устройва, но качеството леко ме притеснява, като виждам грешките в заглавията им. Предполагам в статиите са изчистени грешките?
 
От: Продавам уникални статии.

Цената от 5лв ме устройва, но качеството леко ме притеснява, като виждам грешките в заглавията им. Предполагам в статиите са изчистени грешките?

Споменал съм горе, че статиите не са писани от мен, а от човек който се занимава с това. Няма грешки и са напълно уникални. Може да се свържеш на ЛС.
 

Горе