Продава се: Продавам фейсбук СТРАНИЦА с 212 800 последователи

Рейтинг - 0%
0   0   0
Продавам фейсбук СТРАНИЦА с 212 800 последователи.
Страницата е с 90% женска аудитория и е в областта на женската страст - гримове и продукти .
Страницата е супер активна и с всекидневни минимум 100 нови теми, а коментарите са хиляди.....

Цената е 5 евроцента на член.

И понеже се оказва, че много хора не са учили математика в училищеи не могат да сметнат сумата.. към настоящия момент страницата струва 10800 Евро ( след седмица като членовете ще са с 1000 отгоре ) ще струва повече.
Цената е твърда и пазарлък по нея е невъзможен!

Моля несериозни които само искат да видят страницата информативно да не ми пишат. Имам цял списък в такива тук които са ми писали и ги знам що за стока са! Има много такива които питат , пиша им , и след това дори не си правят труда да отговорят ( имам 2 списъка с такива ) от обща култура!
Несериозни които само си чешат езиците с искане само да я видят също.

Страницата е за хора които разполагат с необходимата сума. Минава се през Ескроу сделка за сигурност на двете страни като имайте предвид , че 5% е комисионната на ескроу компанията като комисионна върху общата сума.
Издава се фактура!

Последно редактирано:
С това евро полудяхте тотално 😂
както казах в групата има хиляди поста на обсъждания всекидневно и от 212 800 члена 90% от членовете четат . Не искам да се заяждам , но с какво ko4 bg е по добър от една подобна страница която гарантира ежедневни по минимум 150 000 прегледа на каквато и обява и реклама да се пусне в нея. С нахалния adsence в ko4 от който една статия не може да прочетеш? С постоянно изникващите всевъзможни реклами за които взимаш жълти стотинки? Същата работа като с kaldata развалиха хубавия сайт с реклами от adsence заради лакомията за жълти евроцентове.... Който има акъл ще види огромния потенциал на тази страница пък и е много полезна страниза за мъжете - представи си 190 000 събрани мацки на едно място да им предложиш да си купят бормашина заедно с обслужващия мъж бормашината :-)

Знаем ги тия активните страници, където след първото наказание умират преждевременно :)

Не забравяй, че Фейсбук страницата НЕ Е ТВОЯ СОБСТВЕНОСТ. Тя си е на Фейсбук и могат да ти я свалят във всеки един момент. Това е основната разлика ;)

Знаем ги тия активните страници, където след първото наказание умират преждевременно :)
знаеш чушки и домати, страницата е създадена 2015 година и за 11 години няма едно наказание и бъркаш наказанията за групи с наказания на страници. Страницата е верифицирана и е с бизнес акаунт.

Не забравяй, че Фейсбук страницата НЕ Е ТВОЯ СОБСТВЕНОСТ. Тя си е на Фейсбук и могат да ти я свалят във всеки един момент. Това е основната разлика ;)
Съгласна съм и на мен една свалиха без причина изтриха я 35 к

Съгласна съм и на мен една свалиха без причина изтриха я 35 к
и двамата сте некомпетентни.....
личен Facebook акаунт не може да се продава/прехвърля официално, но Facebook Page като бизнес asset може да се прехвърля между Business Portfolios, когато реално се прехвърля бизнесът/брандът/активът. Това не е същото като „продавам страница с 50k followers“.

Meta Terms казват, че не трябва да споделяш парола, да даваш достъп до личния си Facebook акаунт или да го прехвърляш на друг без разрешение. Но Meta Business Suite има официална логика за ownership/control на бизнес портфейл и Page assets — включително добавяне/премахване на Page от Business Portfolio и прехвърляне към друг business owner.

Горе