Продавам цялостно бизнес решение

vasiltsakov

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, предлагам на Вашето внимание оферта за продажба на домейн и сайт http://www.pozdravi.bg/

Сайта не е типичен представител за онлайн търговия, тъй като за да се обслужва е необходимо да се извършват офлайн дейности, а именно разпечатване на хартиени поздравителни картички или писмо и съответно пускането им по пощата от името на клиента. Разбира се, сайта предлага и онлайн картички. Ако сайта в този си вид не Ви устройва, се надявам, че може да видите в него потенциал за нещо друго и да го преработите. Все пак в него е вложено много труд от водеща фирма в България и доколкото ми казаха, програмирането му не е било лесно. Друга идея за развитието му е да се преведе на руски и да се пусне (препродаде) в Русия - руснаците имат голяма култура по пращането на пощенски картички.

На сайта долу в ляво има бутон към по - подробна информация за сайта и продажбата. Моля не се хващайте за обявената цена. Идея нямам колко може да струва сайта сега. Обявил съм цена, колкото да има такава и отчитайки възвръщане поне частично на разходите по направата му.

Който има интерес може да се свърже с мен на посочения телефон (в офертата на сайта), тук на лична или през системата за въпроси през сайта.

Лек и успешен ден!

Васко
 
Последно редактирано:
От: Продавам цялостно бизнес решение

Здравейте отново. Вдигам темата.

Бих се радвал на коментари относно предложението, както и контра оферта - каквато и да е тя.

Мнението на специалисти, като Вас в този бранш е много важно за мен и ако не друго поне това ще ми помогне да се ориентирам относно продаваемостта на сайта и интереса към него.

Лек и успешен ден!

Васко
 

Горе