Продава се: Продавам цялостно оборудване за стартиране - изработка на персонализирани подаръци!

webmast367

Well-Known Member
Рейтинг - 95.7%
22   1   0
Накратко: Става дума за изработка на персонализирани подаръци с термотрансферен печат наречен "sublimation"
Можете да трансферирате печат върху абсолютно всичко с плоска форма, както и много модели чаши с различна големина. Реално възможностите са почти неограничени.
В днешно време е доста актуален този модел бизнес, защото персонализираните подаръци са винаги за предпочитане пред останалите, тъй като са специални и на доста достъпна цена за клиента.
С оборудването, което предлагам можете да печатате върху всичко без 3д, както и освен сублимация можете да разширите въображението си към други неща.

Най-често се печатат чаши, текстил (тениски и всичко останало) ключодържатели, 2д кейсове за телефони, фото рамки и много други.
Може да се трансферира върху абсолютно всички видове повърхности: Пластмаса, дърво, метал, стъкло, камък, текстил и т.н.
Предимно има готови продукти със сублимационно покритие, но също се продава спрей, който можете да нанесете върху, каквато поискате повърхност и да пренесете печат върху всичко!

Какво предлагам:

3бр. термотрансферни преси

1бр
. Голяма плоска за хоризонтален печат (професионална)
Поле за печат - 38 x 38 cm
Температура 0 – 250 °C
Размери 71 x 49 x 54 cm
Напрежение 110 / 220v
Мощност: 1400w
Тегло - 28кг.

1бр. Малка, която може да се използва за детайлно печатане на предмети, които не могат да се поберат в голямата термопреса, или не са удобни за пренасяне.
1бр. Термопреса за чаши (Cricut)
от най-ново поколение преси с автоматично настроена температура и време за пренасяне на печата. Поставяш чашата, затваряш и не правиш нищо друго! С едно докосване и автоматично изключване за по-голяма безопастност при работа.
Опция за спиране по всяко време.
Надеждна, стилна и удобна!
За чаши 11-16оz (350-470 мл)

2бр. Принтери EPSON
1бр. а4 фотопринтер За сублимация - EPSON L805 с презареждаеми контейнери за мастило, което дава много повече производителност на ниска цена.
1бр. а3 фотопринтер за всичко останало - EPSON XP-970
С нови презареждаеми касети за повече производителност на много по-ниска цена!
И двата принтера са с по 6 мастилници, което придава максимален живот на изображенията.
Принтерите се водят полупрофесионални. (много високо качество на печат)
3бр. Машини за рязане на хартия
1бр. Професионална ръчно режеща машина за хартия - голяма и скъпа.
Реже като бръснич без накъсани, или надъвкани разрези! ЗА професионална употреба до 20листа.
1бр. Малка ръчно режеща машина за хартия за бързи и лесни разрези (не професионална)
1бр. Гилотина за рязане на хартия ( за бързо рязане на големи количества хартия )

2D КЕЙСОВЕ за телефон 125броя.

iPhone: 11/11Pro/11Pro MAX - 14бр.
iPhone: 12mini/12Pro/12Pro MAX - 20бр.
iPhone: 13mini/13Pro/13Pro MAX - 19бр.
iPhone: 14MAX/14Pro MAX - 19бр.
Samsung Galaxy: S20/S20Ultra - 13бр.
Samsung Galaxy: S21/S21+/S21Ultra - 15бр.
Samsung Galaxy: S22/S22+/S22Ultra - 25бр.

Около 80-90бр чаши с кутийки
Сред чашите има няколко магически черни, няколко златни и обикновени бели, както и бели с дръжка сърце.

Освен изброените по-горе предлагам и доста неща, които ще бъдат бонус! Просто не ми се занимава да ги описвам и има доста допълнителни дреболии! Реално закупувайки всичко ще можете да започнете веднага с производството на подаръци без да Ви е нужно нищо допълнително за старта!

Ето и някои от нещата, които предлагам БОНУС!
* Достатъчно мастило за изработката на поне 500бр чаши
*Достатъчно мастило и за другия принтер
*Хартия за сублимация над 230-40листа професионална, най-добрата на пазара! (няма я в България)
Достатъчна за производството на около 700 чаши.
*Кашон с най-различни видове хартии, като може би има над 1000 листа от които има за сублимация, обикновена за другия принтер, както и друга за крафт идеи!
*Няколко броя малки плюшени играчки с тениски на които може да се печата послание, снимка и др.
*Ключодържатели за сублимационен термотрансфер
*Камъни (фото рамка), часовници, портмонета, гривни и др.
*Обикновени рамки за фото а4
*Много на брой различни видове ароматни масла подхоядщи за диспнесъри, или за производство на собствен парфюм / ароматизатор за вкъщи, кола и др. + празни шишета и др.
* 2бр машини за вакумиране / ламиниране.
* Торби за вакум
* Има и доста други дреболии за които в момента не се сещам.


Ако евентуално нямате никакво понятие и представа, как функционира всичко мога да Ви споделя и моят опит! Ще обясня и покажа абсолютно всичко, как работи! Мога да посъветвам с доста неща. От къде и как да си купувате, каквото Ви е нужно за вбъдеще и др.
Дори да нямате представа, как се случват нещата, абсолютно всеки може да стартира веднага, тъй като ще се погрижа да Ви спестя много от времето, което аз съм вложил в проучване и т.н, както ще спестите и много излишни пари на принципа "Проба / Грешка"

Също мога да предложа и няколко бонус дизайна, които съм си правил и можете да използвате, ако Ви харесат.
Имам и предвидена страница с около 17-18хил фена, която щеше да е чудесен старт за да не се започва със страница от 0та. За клиента предразполага повече доверие и респект по този начин!

Опитах да бъда хем максимално кратък, хем и да опиша долу горе всичко разбираемо! Ако имате каквито и да е било въпроси, моля не се колебайте и се свържете с мен за да ги обсъдим!


Причината за продажба е много проста!
Стартирахме фирма и т.н в Англия, като времето там беше доста ограничено за развитието на бизнес, а и конкуренцията е с около 1000 пъти по-голяма от тук в България. В общи линии започнахме и се отказахме, което означава, че техниката е почти нова! Малко след стартирането се наложи да се прибирам за България и си взех всички неща тук с мен. Занимавам се в момента с друг вид бизнес, който ми отнема цялото време с което разполагам и нямам свободно време да се занимавам и с това.
С наближаващите празници (Коледа, Нова година, Св. Валентин, 8 Март) могат да се направят доста добри доходи, тъй като празниците са много подходящи за персонализирани подаръци!
Вместо да се чудя къде да съхранявам всичко, което ми е налично предпочитам да го продам на някой с повече желание и хем да си помогна с някой лев за начинанията ми в момента.

Относно цената не съм се спирал на конкретна такава, но съм сигурен, че можем лесно да се договорим със заинтересованите.
Смятам, че сума около 4000-4500лв е добра и за двете страни. Имайки напредвид, че само от наличните кейсове и чаши ще изкарате около 4300-4500лв на нормална цена, като ги продадете, а има още доста други аксесоари, които Ви избиват общата сума.
На мен всичко ми е струвало около 4-5хил. паунда, като не съм жалил средства, защото имах много голямо желание да се занимавам с това. Отделно са похарчени и доста грешни пари, които на бъдещия купувач ще бъдат спестени, защото няма да се налага да работи на сляпо и да губи време в тестове и прочие!

Оставам на Ваше разположение!
Поздрави!
 
Последно редактирано:
Всъщност възможносите са доста ограничени. С тези малки преси изобрът на принтове е доста ограничен. 38см преса може да се намери и за 1500лв, че и доста по-малко втора употреба. Целият "сет" е сравнително евтин и много масов. Пазарът е изключително пренаситен от такива услуги, точно защото е достъпно и всеки предлага тениски, чаши, сувенири, калъфи... В същото време голяма преса е много много по-скъпа и затова сравнително малко фирми в българия имат такива с размери 50х70 и нагоре, а за принтерите да неговорим...
 
Всъщност възможносите са доста ограничени. С тези малки преси изобрът на принтове е доста ограничен. 38см преса може да се намери и за 1500лв, че и доста по-малко втора употреба. Целият "сет" е сравнително евтин и много масов. Пазарът е изключително пренаситен от такива услуги, точно защото е достъпно и всеки предлага тениски, чаши, сувенири, калъфи... В същото време голяма преса е много много по-скъпа и затова сравнително малко фирми в българия имат такива с размери 50х70 и нагоре, а за принтерите да неговорим...
На какво ще печаташ за преса по-голяма от 38см ? :D :D :D Започнете да се подготвяте преди да коментирате глупости, МОЛЯ! Има машини и 2 на 2м. Печата всичко - 100 000 паунда!
КРАЙ НА ТЕМАТА! лека вечер!
И сет не ми коментирай, защото има написани 2 принтера. Сета не е от тия китайските 8 в 1 / 5 в 1 боклуци с принтерче за 100лв ricoh дето не можеш да се познаеш на изображението. Мога много неща да кажа ама няма смисъл! Който има интерес ще си лафим! Както съм споменал от наличните чаши и кейсове само бъдещия купувач ще си изкара 4-5к а имам още мн неща! Консумативи и др също много и най-различни неща, които 1 по 1 като почнеш ги купуваш 10 бинки са литнали без да усетиш.

п.с предлагам стартов сет за някой който да не си блъска главата, кое, какво и как да направи, да купи, да тества и прочие! Ако някой иска бюджетна версия и да си спести мн мъки е добре дошъл.
Техника има и за милиони не виждам смисъл да бутаме излишни мнения в темата.
 
Последно редактирано:
ЪП! Наближаващите празници са идеален момент за точно такъв тип бизнес! Специално по Св. Валентин и 8 март могат да се правят огромни приходи от персонализирани подаръци!
 
Тъй като доста хора ми пишат относно преса за чаши, принтер за сублимация, както и отделни артикули...
Има опция да закупите само нещата за сублимация. Цената за всичко свързано със сублимацията може да бъде закупено за 2500лв. При интерес и повече инфо пишете на лично!
Поздрави!
 

Горе