Продава се: Продавам чисто нов, готов конфигуриран интернет онлайн магазин

kirsen

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Да извадя на „пангара“ и още един магазин.

http://naedro.info/

Магазинът е чисто нов, инсталиран, конфигуриран, преведен, настроен и качен на платен хостинг с домейна който виждате.
Интернет Online магазинът е готов да бъде зареден със стока и да извършва продажби. Според мен е подходящ за реализиране на разнообразни по вид и насоченост стоки и артикули.
/всички продукти в магазина към момента са демонстративни и не се продават/

Ако питате защо го продавам...
Целта на направата е продажба на услугите които извършвам: инсталиране, конфигуриране и настройка на интернет магазини.
Принципно, не продавам системата като система или темата на която е изграден магазинът - Продавам готов завършен работещ магазин.

Прецених, че така предложен качен на хостинг и домейн, готов настроен, ще може бъдещият му собственик да го разгледа и прецени неговите възможности, визия и функционалност.

За магазина:
Инсталирана и конфигурирана системата Prestashop 1.6.1.4 , надстроена с купена и платена от мен тема. /предоставям theme-guide и support/
Към момента магазинът е в "демо-тест“ вариант и ще бъде донастроен според желанията и изискванията на новият собственик.

Домейна и хостинга към момента са на мое име, условията за ползване подлежат на коментар между нас и се надявам да стигнем до споразумение.*
Може да остане така, да бъде преместен на ваш хостинг, да остане при мен хостинга и да бъде пренасочен ваш собствен домейн и всякакви други варианти изгодни за двете страни.
На разположение съм за всякакви предложения.

Не обявявам цена тук публично, защото не желая цената да бъде подлагана на критики относно това дали е ниска или висока.
Нямам намерение да „подливам“ вода на колеги с ниска цена, но и няма да експлоатирам бъдещите клиенти с непосилна сума.*
Всичко ще бъде в рамките на разумното и за двете страни.
В случай, че точно този магазин не ви допадне като структура, визия, разположение на менюта, банери, функционалности или нещо ви притеснява, бих могъл да ви предложа над 100 други различни варианта за друг изглед на магазин.
Разбирайте така:*
Изработвам, инсталирам, конфигурирам, настройвам за коректна работа интернет магазини за различни браншове на търговията в интернет.
Работя с доказано добри платформи и мога да предложа богато разнообразие от визии и функционалности.

Оставам на разположение за бъдещи въпроси.

Офертата ми не е насочена към тези които могат и знаят как да си направят интернет магазин и то вероятно по добре от мен, а към тези колеги, които все още се чудят към кого да се обърнат за тази услуга, нямат нужното време или дълго са отлагали в чудене, кой може да свърши това вместо тях.

Приемете, че реших по нов начин да предложа услугите които извършвам.

Бих се радвал, ако обявата ми се разглежда като сериозно предложение за търговско взаимоотношение.

Благодаря за вниманието.

С уважение желая хубав и успешен ден!

[email protected]
Н. Николов
 
Последно редактирано:

Горе