Продавам 1 домейн ma4ove.info

gogata70

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Продавам сайта ma4ove.info

Остава му до края на Юли 2010 , та си викам някой харесва ли му и да предложи някаква цена , която го устройва - така като за домейн. (шефа е godaddy)

пс.И сайта се продава , нямам си и на хабер колко пари.Един приятел искаше да го взима за 800 , ама си похаби парите и работата угасна.Изкарва пара от 5 до 8 лева от SMS на ден.Рядко изкарва по-малко от 4 лева.Имало е дни да изкарва по и над 12 лева.Афилиалите са на 1 седмица , има 2ма регистрирани за сега , ама е :twisted: . Сайта е 25-30 мегабайта като размер и е на безплатен хост с php , който никакви ядове не дава.Защо продавам такъв готин сайт дето изкарва пара - еми скоро отиваме на Слънчев Бряг и трябва да си допълним джобчетата , че знаете какво е там трябват ми повечко пари за харчене в брой.

Интересуват ме всякакви оферти че парите ми трябват и всяко левче ще е добре дошло.Ето скрийшот от тоя месец за SMS пара.

195.149.248.189:8080/2009-07-12/7cf826530ca93f3c79cdfb7de183035c_920x0.jpg

195.149.248.189:8080/2009-07-23/ddf05df2b396d96da67bb61736baa3fb_375x248.jpg - това е от днеска към 11:15 сутринта.

брояча ето Ви го ама и той е новичък , ама горе-долу това са числата , гледам само че се покачват посещенията и т.н. а той до сега се казваше 2win.hit.bg и сега освен този адрес има и по-лесен тоя дето го продавам - и от двете места може да се влиза.Мисля даже , че сега като има и ma4ove.info ще влиза повече народ ;) - tyxo.bg/?80244
 
Последно редактирано:
От: Продавам 1 домейн ma4ove.info

Здравейте , пак съм аз.Искам само да вметна , че сайта в момента е в лошия период , който претърпяват сайтовете които се занимават с футболни залози мачове и т.н.Става въпрос , че МАЙ месец като свършат големите първенства - Англия , Германия , Франция , Италия , Испания , България ;] и т.н. и остават само такива първенства , които не се обичат много от хората и не са удобни за залози.Искам да кажа , че от средата на Август , като почнат големите първенства - посещаемостта се увеличава значително и нараства броя на SMS-ите.Значи от към средата на Май месец работи с SMS-и , а помня че имаше дни дето изкарва единия ден 10 , другия 11 , третия пак 10 и т.н. - ем беше в началото , ем вървеше на подводница.Та , имайте го едно наум това.
 
От: Продавам 1 домейн ma4ove.info

аххахаха, е няма такъв screen shot :)
Успех ... от къде идва трафика?

Сложих сега един от днешна дата. :) Еми не знам не съм много запознат с такива...единственото , от където се вижда линка е от форума на еврофутбол , щото там ми е в подписа и чат-пат пиша мнения.Иначе никъде не го рекламирам , ама той не е от вчера или от днеска сайта (специално 2win.hit.bg си го имаше от 2006-7 година ама прекъсва и т.н. не е работил нон-стоп някой месеци не съм го барал , а сега от Май месец сериозно си работи.)
 
От: Продавам 1 домейн ma4ove.info

Да , ужким така стана ама нали съм написал за това в първото съобщение и съм обяснил какво стана , какъв е проблема ?
 
От: Продавам 1 домейн ma4ove.info

Приятелю, не си струва заради едно море да си похабиш сайта. Щом ти изкарва тези пари, продължи да го развиваш и тенденцията е приходите да се увеличават.
Иначе, успех с продажбата!
 
От: Продавам 1 домейн ma4ove.info

Мислил съм над това , зависи колко пари ще бъдат предложени за сайта.Просто е неотложно да вкарам още джобни , че там ще има раздаване.Ако може някакви оферти да дадете да караме по същество.
 
От: Продавам 1 домейн ma4ove.info

Нещо някой с интереси да предложи пари?
 
От: Продавам 1 домейн ma4ove.info

Най-добре за да му се определи цена би било да кажеш доходите на сайта. И колко време на ден ти отнема подръжката на сайта. Също така ако слушаш мене сложи google analytics за да може да се види точно за трафика от къде идва.
 
От: Продавам 1 домейн ma4ove.info

Дал съм картинки в началното съобщение.Поддръжката - 15 минути ежедневно.
 
От: Продавам 1 домейн ma4ove.info

Хора , някакви цени да предложите?Единственото , което за сега мога да Ви зарадвам , както и себе си - че сайта се издига малко по малко увеличават се посещенията sms-ите и affilial-ите.Пишете тук суми , които давате.Ако щете почнете от 50-100 лева - наддавайте.Просто ми трябват тия парички , да видя колко ще излезне крайното и дали ще ме устрои.Не се притеснявайте , и мънички парички ще се радвам да чуя - ако ме устройват - стават.Просто ще помоля колкото се може по-бързо , че скоро заминавам(2 седмици).
 
От: Продавам 1 домейн ma4ove.info

ти четеш ли си личните?
roc3n каза:
прати ми повече подробности ако можеш като: как се поддържа сайта, как се определят сигурните мачове, как се изпращат смс/ите и изобщо всичко около начинът на функциониране.
поздрави.

Така.Сайта се поддържа като всеки ден се пишат прогнози за мачовете от деня.SMS-ите се изпращат автоматично , просто трябва да попълниш на едно място в един файл текста , който да се изпраща от SMS-а.Елементарно е.Аз от отдавна съм вътре в тоя бизнес с мачове и сам определям прогнозите.Ти и да не разбираш нищо от мачове - винаги можеш да попрочетеш тук-там някой неща , или да се ориентираш по коефициентите им.Както казах още веднъж - елементарно е.

Цената е 50 лева , както виждате никой не е дал друга цена след ония пич горе.Айде нови оферти. :)
 
От: Продавам 1 домейн ma4ove.info

Хора , ще помоля да пишете тук в темата а не да претрупвате с лични съобщения , защото искам да се види кой ще даде повече и да се реши проблема.Извинете за спама и мерси много , че се интересувате от сайта. :)
 

Горе