Продавам: 2 Facebook страници

yooo

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Продавам следните страници в ФБ:

Страница 1:
Фенове: 4075 / 2064 говорят за това (в момента на пускане на темата)

Корицата на групата е правена от дизайнера ми и е доста добра (има стрелка към "Харесва ми" и е изработена професионално и специално за тази група, ще ви хареса.)

Таргет група: Татуировки.

Страницата има купувани фенове както и предишна платена реклама.

Името на страницата е доста интересно по мое мнение и според екипа ми.

Цена: 140лв. (Цената е по-висока от пазарната, тъй като само изработката на корицата би струвала 40-60+лв, основната картинка е купена от istockphoto) Също има купувани фенове и в крайна сметка ще изляза назад. Тесният таргет (татуировки) също е предпоставка за по-високата цена.

Група 2:
Фенове: 21,500 / 9,000 говорят за това (в момента на пускане на темата)

Отново корицата на групата е правена от дизайнера ми и е доста добра (има стрелка към "Харесва ми" и е изработена професионално и специално за тази група, ще ви хареса.)

Таргет: Няма обособен. Развлечение, статуси и т.н.

Цена: 280лв (Цената е по-висока от пазарната, тъй като само изработката на корицата би струвала 40-60+лв, основната картинка е купена от istockphoto)

Цените не подлежат на коментар! Знам как са поддържани тези групи и какво е качеството им спрямо останалите неща, които се продават. Мога да предложа леко намаление, ако искате да вземете и двете групи. Ако сметнете, че цената Ви е висока, моля прегледайте други обяви.

Групите се продават, защото смятам, че на този етап не си струва и губят времето на хората от екипа ми, които ги поддържат. Искам да насоча времето и усилията им към други неща.

И двете групи се поддържат и ще се поддържат до момента в който ги прехвърля на новите им собственици. Тоест феновете растат постоянно

Страниците са поддържани доста добре и феновете "реагират" адекватно на публикациите (коментират / харесват / споделят).

За да няма недоразумения: Ако не сте "trusted" потребител на този или друг голям форум, то процедурата е следната: Първо получавам плащането, след това давам администраторски права.
Относно колко "trusted" съм самият аз - предлагал съм услуги в голям чуждестранен форум и има значителен брой хора, които могат да гарантират за мен (не и от този форум на този етап за съжаление).
Ако е нужно можем да използваме и escroll за ваша сметка.

Опции за плащане: Банков трансфер, Moneybookers (Skrill), Paypal, Кеш (гр. София)

Поздрави,
yoangov
 
От: Продавам: 2 Facebook страници

up.

По-ниски цени. (И двете с -20лв)

Група 1: 120лв
Група 2: 260лв
 
От: Продавам: 2 Facebook страници

(има стрелка към "Харесва ми" и е изработена професионално и специално за тази група, ще ви хареса
Това по принцип е забранено.
 

Горе