Продава се: Продавам 3 Страници

Iddddtrv

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
ПРОДАВАМ ПАКЕТ ОТ 3 СОЦИАЛНИ АКАУНТА С РЕАЛНА БЪЛГАРСКА АУДИТОРИЯ

Продава се пакет от три активни социални акаунта:

Facebook страница

• 13 000 реални последователи
  • Българска аудитория

TikTok акаунт 1

• 3 724 последователи
  • 13 300 харесвания

TikTok акаунт 2

• 3 502 последователи
  • 317 000 харесвания

Всички акаунти са с реални български последователи и са подходящи за развитие на бизнес, бранд, реклама или изграждане на онлайн присъствие.

Продават се само като пакет – и трите акаунта заедно.

Пакетна цена: 310€

При сериозен интерес може да бъде предоставена допълнителна информация относно статистиките и аудиторията.

За контакт: лично съобщение или коментар под публикацията.

Последно редактирано:
Страниците във facebook нищо не са вече. Имам 4 с над 100 000 и една с над 200 000 последователя. Всички са български. Подарявам ги! При пост се показва на едва 5-10 от всички 180 000. :) беше модерно и носеше трафик преди 8г. Сега никаква файда.

Страниците във facebook нищо не са вече. Имам 4 с над 100 000 и една с над 200 000 последователя. Всички са български. Подарявам ги! При пост се показва на едва 5-10 от всички 180 000. :) беше модерно и носеше трафик преди 8г. Сега никаква файда.
Дай едната, ако си сериозен :)

Е как тъй? Преди няколко дни почнах една и има нелоши гледания, а е само с 11 последователя:

Screenshot 2026-09-25 190603.png

Не знам туй много лий, малко лий...? :rolleyes:

Е как тъй? Преди няколко дни почнах една и има нелоши гледания, а е само с 11 последователя:

Виж файлът 37370

Не знам туй много лий, малко лий...? :rolleyes:
Говорим че каквото се публикува в страницата не се показва на последователите. Тоест има 180 000 последователя но съдържанието което се публикува се показва на няма и 1% от тях. Това искам да кажа. Това което ти казваш е съвсем друго нещо.

Говорим че каквото се публикува в страницата не се показва на последователите. Тоест има 180 000 последователя но съдържанието което се публикува се показва на няма и 1% от тях. Това искам да кажа. Това което ти казваш е съвсем друго нещо.
Демек бройката последователи вече не е важна метрика?
Фейсбук игнорира последователите и си търси по други алгоритми аудитория за постовете...

Демек бройката последователи вече не е важна метрика?
Фейсбук игнорира последователите и си търси по други алгоритми аудитория за постовете...
Отдавна игнорира и няма безплатен обяд. За да се показва нещо трябва да плащаш. Ако преди със стотици хиляди лайкове и следвания на пост си имал reach 30-50% + реакции сега на 190-200к при пост се показва на по-малко от %. Това наблюдение не е от вчера. Умишлено е разбира се. Ако е много активна страницата и има всекидневни реакции, коментари и тн. Е по-различно. Но все пак. Ти виж как собствените ти приятели във facebook не им виждаш нещата във feed а ти показва други които дори не следваш.

Facebook не е това което беше.

Горе