Продавам 3 сайта и предлагам своите услуги като web developer

SK0RP10N

Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте :)

Като цяло в тази тема искам да предложа своите услуги на всеки, който иска да притежава лична страница или се нуждае от някакво web приложение.

Казвам се Ивайло Петров, на 18 години от град Плевен.Занимавам се с php вече 4 години, като зад гърба си имам няколко проекта, част от които в по-долна част от тази тема, ще изложа на показ и продажба.
С какво се занимавам аз ?
Изработване на интернет страници от всякакво естество, както и web приложения.

Умения:
- html
- php
- mysql
- основни умения в ООП (визирайки php); проектите ми са базирани на процедурно програмиране
- работил съм с различни linux дистрибуции (Ubuntu, Debian, CentOS, Slackware, OpenSuSE), ако това може да се счита за предимство
- говоря немски и английски език

Не мога да поема дизайна на страницата, защото работя сам, а уменията ми за фотоманипулации са нулеви.За сметка на това компенсирам значима част от цената на страницата, гарантирайки на клиентите желаното качество на желаната цена.

Що се отнася до страниците, които продавам в момента, то те са:

- http://source-bg.info/ - принципно замисълът на този сайт бе да е място за уроци по web development, но така и не пожъна особено успех, защото нямам нюх да развивам своите страници.При желание мога да дам администраторско име и парола.Не се притеснявайте, че форумът (изцяло писан от мен, както всички останали компоненти на сайта) е нападнат от някакви руски ботове.При евентуален клиент и сериозно поведение от него, ще сложа CAPTCHA и така проблемът ще бъде елиминиран.
Домейнът изтича на 06.11.2010 г., но ако през това време сайтът бъде купен, новият собственик ще получи и домейна, а пък после ще прави с него, каквото сметне за добре.
Цена: 50 лв.


- http://base-bg.info/ - търсачка за информация.Има собствен бот (приложение, което само добавя сайтове към базата данни, без да е нужен контрол от страна на човек).С регистрацията си, всеки потребител получава правото да ползва живия чат на страницата, file hosting + собствен subdomain за всеки хостнат сайт и още други услуги.Също като source-bg, и този сайт има администраторски панел за манипулация на реклами, форум, манипулация на бановете (забрани за достъп).
Expiration Date:03-Mar-2011 19:39:13 UTC
Цена: 100 лв.

- http://source-bg.info/ball/ - буукмейкърски сайт (футболни залози).С помощта на Cron Jobs или Scheduled Tasks, мачовете сами се добавят.Един нечестен човечец го бе поръчал и след като дойде датата за плащане, той се покри, оставяйки ме да се оправя със страницата, както аз сметна за добре.
Цена: 20 лв.

За контакти: ЛС

Готов съм да отговоря (или поне да опитам :) ) на всеки един въпрос.
Поздрави :)
 
Последно редактирано:
От: Продавам 3 сайта и предлагам своите услуги като web developer


Голяма прИмоция:

Всеки сайт на 50% до края на месеца

http://source-bg.info/ - 25 лева
http://base-bg.info/ - 50 лева
http://source-bg.info/ball/ - 10 лева


Хайде, докато са още топли :)
 
Последно редактирано:
От: Продавам 3 сайта и предлагам своите услуги като web developer

Какво стана SK0RP10N,
намери ли се някой да ползва услугите ти?
Защото при мен се очертава един сайт за "дивелопмънт", сиреч трябва ми човек, плевенчанин, developer, за програмиране на функционалността. Има, обаче малък дефект в предложението ми - няма заплата. За сметка на това предлагам участие на договорен процент от приходите от сайта.
Какво ще кажеш? Свободен ли си?
 

Горе