Продавам 5 сайта

svetco

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Продавам следните сайтове:

www.molycar.com - каталог на фирми за авточасти. Има администрация за пълен контрол на сайта. Добро индексиране от Г. За времето от както е пуснат сайта има няколко договора на стойност 500лв. Продава се сайта и домейна, договорите, както и .PSD дизайн на рекламни брошури но без хостинг. Към сайта ще дадем и сключените с фирмите договори, за да може след като изтекат до няколко месеца да се свържете с фирмите, които са ги подписали и да бъадт подновени.
Цена: 200лв.


www.forum-games.com - форум за игри. Не е поддържан. Продава се форума, домейна, но без хостинг
Цена: 50лв.


www.templates-bulgaria.com - сайт за темплейти с администрация. Продава се с архив от темплейти. Продава се сайта и домейна, но без хостинг.
Цена: 90лв.


Futbolni.com - сайт за футболни новини. Системата е WP, като темплейта е закупуван и има лиценз. Целия сайт се продава за цената на темата :) Продава се сайта и домейна, но без хостинг
Цена: 80лв.


Lovuvam.com - сайт за ловци. Има доста статии, които са преписвани от списания с изричното им позволение. Системата е e107. Продава се сайта и домейна, но без хостинг.
Цена: 100лв.


Подаряват се и няколко домейна: muonline77.com, solar42.com, vote2you.com, herbal-bulgaria.com


Заплащането на сайтовете се извършва посредством банков трансфер или пейпал. Всеки от сайтовете може да бъде фактуриран по желание на клиента.

За контакти:
Светослав Матеев - 0888631789
 
От: Продавам 5 сайта

футболни.ком - прати ми приходите за последните 6 месеца на лично
 
От: Продавам 5 сайта

Този сайт няма приходи, освен AdSence, обаче всичките реклами са ми на 1 канал и не мога да кажа колко е спечелил за последните 6 месеца, но според мен около 10$ (смятам ги приблизително на база посещенията, които генерира).

Наблягам на това, че сайтът не е поддърван ИЗОБЩО. Общо съм влизал в администрацията 3 пъти и съм вкарал около 40 новини. Точно поради тази причина сайтът генерира толкова малко приходи и цената му е толкова атрактивна. Ако купилият сайта има амбицията да се занимава с него може да постигне големи резултати, тъй като домейна е лесно запомнящ се, дизайна е доста приличен, а и системата, която използва е писана и оптимизирана точно за такава категория медии.

Поздрави
 
От: Продавам 5 сайта

Ами vote2you го подарих вече. Solar42 заминава за AngelPetrov, защото е писал първи, но Solar42 изтича след 1 седмица мисля, но може и да бъркам. Довечера ще ти изпратя паролата на домейна!
 
От: Продавам 5 сайта

muonline77.com и herbal-bulgaria.com ако неси ги подарил още аз съм кандидат.
 
От: Продавам 5 сайта

Всичко е продадено и подарено вече. Можете да заключвате темата. :)
 
  • Like
Реакции: bdaa

Горе