Продава се: Продавам 5 уебсайта за безплатни обяви

Статус
Not open for further replies.

магарцедес

Active Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Продавам 5 уебсайта за безплатни обяви
http://prodavalnik.top - Оптимизиран от няколко месеца, със реклама в гугъл и фейсбук, андроид приложение, няколко страници, платен домейн до 19 април 2018 г. Средно месечно посещение около 4 000
Уебсайта, преди време беше на друга платформа, но реших да я сменя и загубих 70 процента от потребителите и обявите му, тъй като другата платформа, нямаше много опции, но каквото такова... Това е положението след смяната.

http://podnaem.top - Оптимизиран от месец и половина, без гугъл реклами, страници, андроид приложение, платен домейн до 8 юли 2018. Средно месечно посещение около 1500. Уебсайта е за безплатни обяви за имоти под наем от собственик ( без посредници )

Тези са с безплатни домейни и хостинг, единствено са с платен лиценз за темите, плъгините, настроени са и са пуснати.
http://ollx.ml
http://prodavalnik.ml
http://bazar-bg.ml

Цена на всичко - по договаряне

Предоставям PDF файловеза двата сайта от google за последните 28 дни.
http://callpchelp.eu/blog/download/гугъл-анализ-1/

http://callpchelp.eu/blog/download/%d0%b3%d1%83%d0%b3%d1%8a%d0%bb-%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%b7-2/
 
Последно редактирано:
WTF защо ги зареждаш във фреймове тия сайтове :eek:
Къде го видя това ?! о.О Да не говориш за изкачащия таб ?! Ако е за него това е умишлено ;) Първо реклама сайт на сайт, второ гугъл реклама, но така не е в разрез със правилата, тъй като е уеб страница
 
Темите са крадени, добре беше да го напишеш това....
Не са... Ако си видял нещо подозрително по-добре ми кажи на ЛС, за да докладвам и да си търся правата, че всичко на куп, като сметнеш , бая се одруса, особено по приложенията, темите не бяха толкова скъпи
 
Последно редактирано:
Не си уцелил форума с тия тънки номера
Виж файлът 16167
за тоя фрейм говоря, и тук темата е нулед.
Обясни ми по - подробно аз не съм уеб дизайнер... Какво означава това чее фрейм пътво, второ кажи ми по какво разбра, че е нулед, за да знам какво да говоря където трябва. Защото бая пари са хвърлени по тази работа.

Какви тънки номера ве майка, купувам, плащам на приятел да ги инсталира и настрои и толкова.
 
Ако имаш нещо да казваш казвай! Ако не и се опитваш нещо да саботираш, замълчи! Щом казваш че си намерил нулед тема, ми покажи къде и какво си видял, за да се боря с този от който ги купих!
 
Относно Под Наем, инсталиран е на хостинг, но домейна препраща реално, работи на поддомейн, а главния водещ домейн до сайта е маск. Тоест реалния домейн на сайта е: http://podnaem.prodavalnik.top - Първоначалната идея ми беше, когато беше на старата платформа продавалника, Под наем да бъде част от Продавалник, но по-късно се промени това и остана така.
 
Последно редактирано:
Така, моята проверка: СЛед проверка от хостинга за malicious software, след това от програми, предоставени от приятел. Единствения код който ми излиза като malicious е кода на ON CLICK ADDS от код на - https://propellerads.com и още два кода от този сорт , които съм си вкарал АЗ, за монетизация на всичките ми уебсайтове, включително и на уебсайтове, които не са на платформи а са чисти най-обикновенни сайтове писани от момчето, кеото работи по сайтовете ми. До тук се успокоих, че не съм си купил зловреден код, купувани са от различни сайтове, както плъгините, така и темите. От хостинга ме увериха, че нямам malicious software или нулед
 
Последно редактирано:
Брей, ти и сам можеш да си водиш диалог.
Щом толкоз си вярваш, поискай и покажи лиценз. Дотогава продаваш нулед боклуци.
Всеки инсталирал wp поне веднъж може да те хване веднага.
 
Брей, ти и сам можеш да си водиш диалог.
Щом толкоз си вярваш, поискай и покажи лиценз. Дотогава продаваш нулед боклуци.
Всеки инсталирал wp поне веднъж може да те хване веднага.

В кое да ме хване, казвай де.... Ще покажа лиценз на който се заинтересува да купува, а не рандом! Това е като да си дам личните данни на някой просто ей така. Само защото ТИ казваш, че са нулед, без да ми дадеш ВИДИМ аргумент за това, ми дава повод да си мисля, че си поредната закачалка! Да осере нещо, на някой! Казах ти дай ми доказателства, аз съм купил темите, искам доказателства че си намерил зловреден КОД, щом си голя мразбирач! Второ, другите сайтове НЯМАТ НИЩО ОБЩО С УЪРДПРЕС господин разбирачо! Единствения с уърдпрес е под наем! До сега само спамиш, като ти казах да ми покажеш кое и къде си видял, нулед код, нищо не каза. iFrame питах който го инсталираше сайта и дадох отговор вече! Второ, ако има нещо за което и аз трябва да се притеснявам, като човек вложил средства за закупуването на тези неща, би следвало да го знам. Аз от своя страна проверих където можах, отговора също годадох. Същия беше и отговора от момчет озанимаващо се по сайтовете!
От твоя страна до сега само бла, бла, бла!!!
 
Ще покажа лиценз на който се заинтересува да купува, а не рандом! Това е като да си дам личните данни на някой просто ей така.
Само защото ТИ казваш, че са нулед, без да ми дадеш ВИДИМ аргумент за това, ми дава повод да си мисля, че си поредната закачалка!
Казах ти дай ми доказателства, аз съм купил темите, искам доказателства че си намерил зловреден КОД, щом си голя мразбирач!
До сега само спамиш, като ти казах да ми покажеш кое и къде си видял, нулед код, нищо не каза.
iFrame питах който го инсталираше сайта и дадох отговор вече!
От твоя страна до сега само бла, бла, бла!!!
 
... Продължаваш с недомлъвките и безсмислиците, едно доказателство не ми даде... Просто спам и това е...
В случая ти би следвало да извадиш един лиценз и да приключим. Още не е късно, само 60 долара е темата...
 
ЛЕЛ ЛЕЛЛЕ сега видях цената, ама това вече е за репорт и към коша.
 
ЛЕЛ ЛЕЛЛЕ сега видях цената, ама това вече е за репорт и към коша.
Абе репортвай, Квот искаш прави бе да та еа... Айде джа манге! Писна ми ^^^^^ с ^^^^^^ ти... Нито доказа нещо, нито нищо, само ми наспами темата и до там с многото приказки, все още не си доказал, че са ми нулед темите.
 
Статус
Not open for further replies.

Горе