Продавам boysavenue.com

От: От: Продавам boysavenue.com

Az bannat domein niamam za prodavane.
[url]http://www.dnxpert.com/google-banned-checker/[/URL]
Tuka moje da se proveri

Домейна е с манипулиран (Alexa Page Rank),чрез спам най-вероятно на (Skype,Email).Не виждаш ли,че няма линкови връзки на Sedo страницата и посетители също нямаш за подобен ранк,както и сам си разбрал.8)

От: Продавам boysavenue.com

Alexa Rank не зависи от линковете, а от това колко човека са посетили сайта и имат Alexa toolbar на браузъра си.

Alexa Rank не зависи от линковете, а от това колко човека са посетили сайта и имат Alexa toolbar на браузъра си.

Това е вярно,но няма връзка с това което обяснявам,мисля,че не си разбрал написаното по-горе от мен(чети по-внимателно!):mrgreen:

Ранк 1,393,529 е едно нищо. Могат да го направят 2-3 човека само докато разработват един сайт без да са пускали линкове никъде.

От: От: От: Продавам boysavenue.com

Webholding, Добре защо каза че e баннат домейна? Значи пишеш неверни неща. Домейна беше аднат скоро в Седо, колко посещения искаш. Плюс това домейна е на 7 години. Какво значение има и Алекса ранка. Харесва ти домейна - купуваш, не ти харесва - нe купуваш, проблеми няма.

Домейна е с манипулиран (Alexa Page Rank),чрез спам най-вероятно на (Skype,Email).Не виждаш ли,че няма линкови връзки на Sedo страницата и посетители също нямаш за подобен ранк,както и сам си разбрал.8)

Щото съм го мяркал да продава домейни тука и като масата пишман-търговци - мерне ли конкурентна обява, давай малоумна критика до спукване. Вика му се липса на елементарна бизнес култура.

Толкова ли е трудно да се сетиш че сичко се връща и утре като седнеш да продаваш нещо, ще бъдеш наврян на кучето у гъ*а?

Горе