Продава се: Продавам Facebook група с над 43 000 членове + 14-годишен домейн + Google бизнес

sogomonyan

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0

Продавам Facebook група с над 43 000 членове + 14-годишен домейн + Google бизнес​

Продавам Facebook група с над 43 000 членове, развивана в сферата на бижутата и изделията от естествени камъни.

Причината за продажбата е, че вече нямам необходимото време да поддържам и развивам групата, а и съм спрял да се занимавам активно с този бизнес.

Към проекта има и готов домейн на около 14 години, свързан с бижута от естествени камъни.

Допълнително има и създаден и добавен бизнес в Google, който вече има присъствие в търсачката и излиза на начални позиции при определени свързани търсения.

Какво включва предложението:​

• 👥 Facebook група с 43 000+ членове
  • 🌐 Домейн с около 14-годишна история
  • 📍 Добавен бизнес в Google
  • 🔎 Добро съществуващо позициониране в Google при определени търсения
  • 💎 Утвърдена тематика – бижута, естествени камъни, минерали, подаръци и аксесоари
  • 🛒 Възможност за изграждане или възстановяване на онлайн магазин
  • 📢 Готова аудитория, която може да бъде използвана за популяризиране на бизнеса
  • 🚀 Добра основа за човек или фирма, които искат да развиват бизнес в тази ниша
Не продавам поради проблем с проекта. Просто вече съм спрял да се занимавам с този бизнес и нямам достатъчно време да поддържам и развивам всичко.

За човек, който се занимава с бижута, естествени камъни или сходна дейност, това е възможност да получи наготово Facebook общност, стар домейн и съществуващо присъствие в Google, вместо да започва всичко от нулата.

При сериозен интерес мога да предоставя статистика на Facebook групата, информация за домейна и данни за позиционирането на бизнеса в Google.

Цена: по договаряне.

Моля, само сериозни предложения. За повече информация и оферти – пишете ми на лично съобщение.

Последно редактирано:

Горе