Продавам firmi-bg.com

Статус
Not open for further replies.

mvmrik

Well-Known Member
Рейтинг - 94.4%
17   1   0
Сайта изтича утре - хостинг и домейн и няма да го поддържам повече, защото нямам време за него. Ако някой го иска да пишете, ще го дам на този който даде най-много пари, без значение колко. Плащането трябва да е в epay.bg или paypal, за да стане по-бързо.

Системата на сайта е xoops с модол за линкове, има си автоматична проверка на неработещи линкове, добавените фирми може да се одобряват или автоматично да се публикуват.

Домейна и хоста са от icn.bg. Имайте предвид, че ако го вземете най-късно утре ще трябва да ги подновите или поне домейна, ако файловете ще ги слагате другаде.

Ако никой не го вземе, просто сайта ще си замине по течението :)
 
Последно редактирано:
От: Продавам firmi-bg.com

ами, 2004 има някакви архиви.. но само coming soon в оранжевия вариант :) от там нататък - нищо. никой не е чувал за тоя сайт, няма никакви данни, слаба посещаемост, изобщо не е работено за него. така че, 6 години... ама незнам дали е плюс в случая. има толкова много да се работи по него, особено за такъв проект. аз нямам време да си допия бирата на спокойствие, стопля ми се от вентилатора на компа :)) бих го взела, за да не иде труда му на вятъра. ама не се знае при мен колко ще залежава...
хайде някой да предложи оферта.
 
От: Продавам firmi-bg.com

права си... то да го вземе човек, но това фирмс... какво да направиш с него.... Пък нали ще се насочвам към Секс тематиката .... хахах :)
 
От: Продавам firmi-bg.com

Ами както искате, щом не му трябва на никой, значи е излишен сайта :)
 
Статус
Not open for further replies.

Горе