Продавам HOSTSEAN.BG

ggg007

Active Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Продавам домейна HOSTSEAN.BG
PR 3
Цена: По договаряне
Изпращайте вашите оферти чрез сайта седо:
http://www.sedo.co.uk/search/details.php4?domain=hostsean.bg

Регистриран за 1ви път на: 8.2.2011
Регистриран до: 4.6.2015

Работил е като сайт на хостинг компания ХОСТСЕАН, след това придобита от ИЦН.


Домейнът е ЗАЩИТЕН както е описано в Общите Условия на Регистър.бг и се продава с всички документи предоставени за неговата защита.
 
От: Продавам HOSTSEAN.BG

ти не пищя ли веднъж, че ти чорнаха защитен домейн? уикипедия.бг май беше регнал, а?
 
От: Продавам HOSTSEAN.BG

ти не пищя ли веднъж, че ти чорнаха защитен домейн? уикипедия.бг май беше регнал, а?
Да точно така. Купих го от ICN.BG, понеже те гарантираха за ЗАЩИТАТА. Питах Юлиан Бориславов, защо го загубихме, той каза ами не знам ще питам Валя, тя отговаря за домейните в ICN.bg. Валя Трендафилова е и едноличен собственик на Дoмейн Трейд Еоод - domaintrade.bg . Тя имаше още по-малка представа какво се случва. ИЦН осъзнаха, че са некомпетентни на тема домейни и понеже са излъгали много хора като мен - в последствие ICN спряха да продават защитени домейни.

Следвъщата издънка на ICN - загубата на HOSTSEAN.BG.
След като са го придобили за доста добра сума, една година по-късно hostsean.bg се изплъзва от ръцете им:
ICN.BG ПРИДОБИ HOSTSEAN.BG
Придобиването е част от дългосрочна стратегия на компанията за разширяване на дейността в страната и чужбина

Технологичният лидер на хостинг пазара в България ICN.bg (Интернет Корпорейтед Нетуъркс ЕООД) придоби Hostsean.bg (Хостсийн ЕООД) и всички потребители ще бъдат прехвърлени, без да бъдат нарушени или променени условията на техните договори.

„Придобиването е част от внимателно планирана дългосрочна стратегия на ICN.bg, целяща разширяване на дейността ни в страната и чужбина”, сподели Юлиян Бориславов, основател и управител на компанията. „Това разширяване няма да е само под формата на увеличаване на броя на потребителите. Всички наши клиенти, в това число и клиентите, които ще бъдат прехвърлени към нас вследствие на придобиването, могат да разчитат също така на значително разширяване на обема и разнообразието на услугите, до които ще имат достъп”, допълни той.

„Предприемаме тази стъпка, за да предоставим възможност на потребителите на Hostsean.bg да получават по-качествена услуга,” каза Георги Шопов, управител на Hostsean.bg и допълни: „Пазарът на хостинг услуги в България се развива динамично и като клиенти на един от лидерите на пазара, нашите потребители ще имат достъп до професионална поддръжка 24 часа на ден, седем дена в седмицата и в същото време ще се радват и на по-гъвкави условия”.

Hostsean.bg оперира на българския пазар от 2009 г. и предлага услугите споделен Linux хостинг, виртуални сървъри, домейн имена, SSL сертификати, наети сървъри и др. След прехвърляне на потребителите на компанията към ICN.bg, те ще имат възможност да се възползват и от редица допълнителни предложения, в това число по-високи параметри, по-мощни сървъри и такива, разположени в България. Aвтономната система на ICN.Bg ще им гарантира по-бърза свързаност и подсигурени международни трасета през най-големите световни доставчици (Level3, Interoute). Всички настоящи потребителите на хостинг доставчика hostsean.bg ще имат възможност да се възползват и от денонощната и професионална техническа поддръжка, гъвкави цени, както и допълнителни преумищества, като Google ваучери и др.


В случая домейна Hostsean.bg съм си го защитил сам. Не съм използвал услугите нито на ICN, нито на друга фирма. Гаранцията която давам идва от многото ми спечелени арбитражи, сред които са REXONA, STANDART, DOMKO.
 

Горе