Продавам http://chereshki.com

snux

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
38   0   0
Здравейте

Продавам сайтът http://chereshki.com .
Тематиката е насочена към бартендер и забава - коктейли, шотове, новини и всичко свързано с бара и напиване :) . Уеб сайтът е все още нов (на 1 месец) с 48 поста, като 3 от тях са новини, а останалите са рецепти. Всичките постове са уникални. Посещенията до сега са над 1400 като 1030 са уник - гоогле аналитик може да ви адна. Добаван е в 40 директории. Има реклама в novi-filmi.com за 1 месец. Направена е и тениска, която ще се носи от приятел барман, при условие, че в сайта се постави банер на кафето, в което работи. Но за момента съм сложил адсенс средно с по 2 цъкания на ден.

Със сайта получавате Facebook страницата 896 почетателя (до 1 седмица се очаква да минат 1000) 70%/30% - жени/ мъже, като с 28% са жени от 13-17г. и 25% за жени 18-24г. Много полезна при реклама на продукти и страници насочени към женската част от аудиторията.

Причина за продажбата му е, че не мога да му обръщам нужното внимание поради заетост с друг проект, който се явява с по-голям приоритет и се нуждае от финансиране.

Домейнът е регистриран в ns1.bg, продава се БЕЗ хостинг.

Цената: 200 лв.

За повече информация на Л.С. :)
 
От: Продавам http://chereshki.com

Колко от трафика ти е заради рекламата и колко от Гугъл.

Прегледах ти сайта и снимките на Магнолия и Изстуден пъпеш са мои. Ще те помоля да ги премахнеш от сайта.
 

Горе