Продавам topkondomi.com

grigorov

Active Member
Продавам сайта http://topkondomi.com/
Както и фб страницата към него и наличната стока.

Причина за продажбата както всички тук изтъкват. Никакво време за развитие на сайта. Също така не ми се налива и ресурс тъй като е по-далеч от основната ми дейност. Целта да го започна преди беше може да се кажа учебна. За да се запозня с Opencart и така нататък.

От както е стартирал преди около половин година има 1 продажба за около 20 лв. през самият сайт. Както и 2 продажби по телефон. Предполагам че всичко това е заради фб групата.

Цената на самият сайт заедно с банерчетата и логото и всичко което ми е излязло на мен е 200 лв.
Фб страницата ми е струвала 100 лв. ако помня правилно. - Тя е закачена за bultarget.com И там има 10-тина лв. какво се случи със системата обаче не знам така или иначе давам Ви и профила там ако се изясни нещо може да се приберат тия пари.
Останали са ми 130 кутии които са закупени точно преди увеличението за това мога да Ви ги дам по 4 лв./бр. = 520 лв. /Закупени са от Аксон, не са като другите мотаещи се евтини в сайтовете с йероглифите по тях/
Това всичко прави 820 лв.

Цената която Ви търся е 600 лв. за всичко.
Тъй като съм виждал само за фб страница с този брой фенове да се искат по 100 лв. мисля че е повече от разумна. Единствената причина е че не желая вече да се сещам че имам проект по който не правя нищо. А това което съм искал да разбера за процеса на работа със системата си ми остава като + :)
 

Горе