Продавам webjo-bg.com

jooorooo

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Продава се http://webjo-bg.com

Цена: по договаряне.

Въпроса е да не го затварям. Има големи очаквания от сайта, както и той може да ги постигне с малко заделено време от страна на човек който има време.


http://www.tyxo.bg/?23545 Това е статистиката, без никакви грижи за него.
 
От: Продавам webjo-bg.com

Цялото съдърцание е динамично. Могат да се добавят n на брой категории или да се махат. Системата се продава с домейна и хоста. Сайта няма поети задължения или допълнителни разходи. Преработването, надграждането и модификацията на системата става с лекота. Поддържа темплейт шаблони. Банерите могат да се задават според категория или множество категории. Има изградена ВИП секция, която само трябва да се завърже с метод за активиране /дали смс или друг е без значение/.
Резервирана цена няма.
 
От: Продавам webjo-bg.com

Интересума ме сайта прати ми лично с цената.
 
От: Продавам webjo-bg.com

Все още чакам лично за цената!
 
От: Продавам webjo-bg.com

Към момента сайта е запазен за snux. Ако не го договорим, офертата остава в сила.
 
От: Продавам webjo-bg.com

всеки е свободен да се изказва :) не мисля , че ти си този който ще ме цензуриа Имам реален интересн , но това със закритите търгове ми е странно , но всеки си има право на мнение
 
От: Продавам webjo-bg.com

Както каза всеки е свободен да се изкаваже съмненията, а цензура къде видя :)
 
От: Продавам webjo-bg.com

не мисля да увеличавам спама в темата на момчето, като ти обяснявам елементарни неща snux , нищо лично , но такива заяждания са дребнави. Който има интерес знае как да се свърже с мен
 
От: Продавам webjo-bg.com

Предложи му ти, съмнявам се да я вдигнеш понеже само си спамиш за мнения :)
А ти така ли си увеличаваш постовете като се заяждаш с хората, milichko.com си изказва мнението , което за разлика от твоето има градивност. Направи ми впечатление , че и в други теми си правил забележки на хора изказвали се с малко постове. Това някаква дискриминация ли е - тези които имат малко постове да не се изказват ли ?
 

Горе