аз съм си спокоен, но като ти гледам обявите назад - все едно и също и поука не си взимаш. Няма как да ме накараш да туи звъня по телефона макар и да съм заинтересован от обявата без да си дал поне малко по голяма конкретика. Губиш безценен клиент в мое лице ... пък ти го възприемай както искашСпокойно голям Калоян хахахах
Не му го давай, брат. Ще почне да качва видеа как всички трябва да сме на ваучер.Спокойно голям Калоян хахахах
Добре Калоян ГОЛЕМИЯ . Нещо друго имаш ли да казваш LADYBOYаз съм си спокоен, но като ти гледам обявите назад - все едно и също и поука не си взимаш. Няма как да ме накараш да туи звъня по телефона макар и да съм заинтересован от обявата без да си дал поне малко по голяма конкретика. Губиш безценен клиент в мое лице ... пък ти го възприемай както искаш
ей цървул мамка ти ще...Не му го давай, брат. Ще почне да качва видеа как всички трябва да сме на ваучер.
абе и на теб мама ти и стринка ти и сестра ти.., като гледам си просиш телефона ти да се появи в адамиева в секция гейДобре Калоян ГОЛЕМИЯ . Нещо друго имаш ли да казваш LADYBOY
фараон и цървул си ти.. ама то ти е простено , че като си спомня , че си ваксиниран ... сега по добре ли се чувстваш гнидо?Не давайте канала на Калата, ще почне да бълва видеа с изказвания на фараона, сводника и другите от сектата. Няма нужда от повече облъчване. Удариха онзи шишко Русанов и им трябват спешно канали в ютюб да изливат мъдрости
Брат, преди да пускаш телефона, първо провери дали вече не е там.ей цървул мамка ти ще...
абе и на теб мама ти и стринка ти и сестра ти.., като гледам си просиш телефона ти да се появи в адамиева в секция гей