Продават се 17 добри домейна

От: Продават се 17 добри домейна

Благодаря за уточнението. Аз няма да купя, но така евентуалните купувачи ще са запознати с тези конкретни и важни неща.
Хубаво е, че се очаква тези домейни да се класират по някакъв начин и да има смисъл от тях в бъдеще, но това само времето ще покаже.
Сигурен съм, че ще има интерес към някои от тях, тъй като в днешната несигурна обстановка е важно да има гъвкавост и да се пробва иновативно..
Пожелавам ти успех! :)
 
Re: От: Продават се 17 добри домейна

Въпроси горе няма.

Аз не разбирам езика на който пише най-активният в темата да го наречем 'неосъзнат субект', така че е нормално да не му отговоря изобщо. Не бих му отговорил ако пишеше на патагонски, както не му отговарям докато пише на непознат за мен език.

Също така никъде не съм го обиждал, тъй като не смятам за обидно човек да казва истината. Нарича се откровеност.

Все още очаквам адекватна модераторска намеса спрямо излишните постове в темата, които не са никак малко.

точно с въпроси започва

тва разширение сефте го виждам, две три думи абаут ит? такса за подновяване тия де са регнати и тн

а ти влизаш остро това ти е първото мнение след разговора му със страна който му помага да разбере какви са домейните .PW

:arrow:
Аз съвсем сериозно предлагам други глупаци да не се изказват по темата. :)
:!:

та ако си затворя очите затова от което почва целия мини скандал

мога да кажа че да се коментира по офертите в пазара е най нормално от както съществува пазара на Предприемач.ком (това се приема за част от пазарлъка) освен това постовете какво е .PW домейн са изключително полезни за потенциалните купувачи който не ги знаят..... от там нататък сам си сиго надробил

който не иска да му се коментират офертите е свободен да пусне обява във сайт за обяви само че в нито един няма да намери толкова потенциални купувачи накуп

освен всичко коментарите движат темата нагоре
 
От: Re: От: Продават се 17 добри домейна

@Coolice съжалявам, че се меся и предварително моля за извинение от @Extended за поредното разводняване на темата му.

Това е поредната провалена тема в предприемач, В цялата тема има точно три поста, които са полезни за продавача и потенциалните клиенти. Първият пост, постът на @TheCrazyBastard и отговорът на @Extended. Всички други постове са напълно безмислени.

Може ли честно да ми кажеш, какво би направил ти при запитване
реших, че нещо са ибааш с мене ама нсъибааш

http://en.wikipedia.org/wiki/.pw

и уот дъ фак да го чиня таквъзи домайн?

икстьендед ибааш са нещо ти с нас, ама що тъй е устроен света - ти мойш са ибааш с нас ама ако ний са ибаами с тебе много шса разсърдиш
от човек с ник "kreten", който пуска три различни поста вместо "edit". При първият качествено зададен въпрос относно домейните, беше му отговорено, което ти сам можеш да решиш какво означава.

Коментирането в темите в Пазар отдавна мина нивото, което е поносимо и стигна до нивото на четвъртък пазара. В момента половината от тези постове създават негативно впечатление в потенциалните клиенти на @Extended. Също така смятам, че половината от тези въпроси подценяват интелекта на потребителите тук. Всеки, който иска да инвестира пари(дори и 20 лева) ще направи необходимото проучване, което е 1-2 търсения в Google.

Възможно е да греша, но тази секция според мен трябва да представлява голям супермаркет, където хората бързо и спокойно да си купят услугите,продуктите, а не четвъртък пазара. Ваш избор.
 
От: От: Re: От: Продават се 17 добри домейна

В цялата тема има точно три поста, които са полезни за продавача и потенциалните клиенти. Първият пост, постът на @TheCrazyBastard и отговорът на @Extended. Всички други постове са напълно безмислени.

Протестирам! Моето мнение в темата е полезно за всеки, който не знае за тези острови. На въпрос "две три думи абаут ит?" отговарям ясно и конкретно, с две думи и пруф-линк.

Докато останалите разтягат локуми и си пъхат гагите в спор между продавача и потенциалния заинтересован, касаещ езикови бележки, а не предмета на обявата. И тяхната намеса допълнително разгорещява темата в ненужна посока.

Щом продавачът не разбира какво казва проектокупувачът, то при нормален диалог или купувачът ще се опита да се изразява по-ясно за продавача или ще се откаже. Казва му се: "Изразявай се по-ясно, ако обичаш" и това е. Ако продължи в същия дух - игнор или репорт (за flood). И щеше да се появи (или да не се появи) друг евентуално. При намеса с идеи как трябва да бъде се постига съсипване на темата.

Всеки форум си има собствени правила и нека не влизаме в църквите със собствен устав. Едни не дават да се коментира оферта и това си е тяхно право. Като не искате коментари, пускайте обяви там. Други пък дори поощряват коментирането, тъй като се предизвиква активност.

И дали това е добре или зле и как би трябвало да бъде - не е ваша работа да го обяснявате под текст на обява. Пишете го в отделна тема или се обърнете към модераторите с репорт.
 
Последно редактирано:
От: Продават се 17 добри домейна

Подкрепям гореизказаното становище! Практически, strana, ми оказа помощ след като аз, подтикван от своята любознателност и креативност отпочнах разразилата се дискусия. Ако вникнете в същината на резонния въпрос "две три думи абаут ит?" ще откриете многопластовата ексизстенциалност на питането:
- "две три думи" - в тази простовата фраза прозира дълбокото ми уважение към изключителната ангажираност на автора на темата. Същевременно, това е и подтик за предоставяне на допълнителна информация с чисто търговски характер.
- "абаут ит" - използваната лексика не само подсилва нуждата от още информация, но изказана в контекста на процедурното питане подчертава желанието за предоставяне на оригиналните източници в потвърждение на предоставената информация от първата част.

Последващите три коментара само разкриват различните етапи от готовността на клиента (аз) да пристъпи към сделка и острата нужда от търговец, който да финализира сделката. Със сигурност болшинството от тук присъстващите са запознати с различните школи за управление на процеса на продажби. За целите на настоящия анализ ще се придържаме към базовия вариант застъпен в този примерен документ http://www.referati.org/etapi-na-prodajbeniq-proces/1720/ref

Привличане на вниманието на клиента - клиентът е видимо заинтересован от представяния продукт и проявява интерес към получаване на допълнителна информация за качествата и характеристиките на стоката.
тва разширение сефте го виждам, две три думи абаут ит? такса за подновяване тия де са регнати и тн

Изграждане на доверие - ролята на продавача е да се запознае детайлно с въпросите и евентуалните съмнения на клиента за някои от параметрите на представения продукт, оборвайки всички остатъци от неговия скептицизъм да изгради доверието необходимо за осъществяване на следващите етапи на продажбения процес
реших, че нещо са ибааш с мене ама нсъибааш

http://en.wikipedia.org/wiki/.pw

и уот дъ фак да го чиня таквъзи домайн?

икстьендед ибааш са нещо ти с нас, ама що тъй е устроен света - ти мойш са ибааш с нас ама ако ний са ибаами с тебе много шса разсърдиш

Представяне на продукта - След аргументирано убеждаване на клиента в нищожността на неговите притеснения, клиентът се нуждае от допълнителна информация за продукта. На този етап, продавачът предоставя детайлно описание за работата с продукта, неговото практическо приложение и ефективност.

да знайш че тва съм го прочел

Определяне потребностите на клиента - На този етап продавачът трябва да дефинира конкретните потребности на клиента и да предложи оптималното решение. Всякакви странични въпроси индикират, че продавачът изпуска контрола върху процеса на продажбата

то хубаво беше решил да ги свалиш, що пак ги пусна, че и в нова тема?

Любознателните вече са отчели, че след този етап следва съкровеното "Насочване клиента към покупката". Отправеното от мен послание беше толкова ясно и недвусмислено, аз все още не мога да разбера защо не успяхме да финализираме сделката.

Оставам с уважение: Кретен Олигофрен Селяшки

---------------

ПП аз бих заключил тая тема - нищо хубаво няма да излезе от нея
 
От: От: Продават се 17 добри домейна

@coolice

Общо взето не толкова съм разочарован от реакцията ти и това, че не правиш нищо по въпроса, до някаква степен те разбирам. Декламираш насам-натам, че предприемач е най-големият локален европейски форум за интернет маркетинг, което може и да е така, но в този случай ползваш 'европейски' като обстоятелствено пояснение, че форума по своята насоченост е ориентиран към даден район в Европа, а не че има даже минималното покритие за претенция от рода на 'европейско ниво на общуване между хората'. Аз нямам нищо против нали, щом си решил че искаш този форум да е батак и да става за резил - твой си е проблема, нали ти си баш-шефа. Все пак никъде не е казано, че администратора трябва да е кадърен или с чувство и усет как да ръководи пълноценен форум, така че няма страшно - няма кой да оспори претенциите ти, че ставаш за такъв.

Честно казано аз си мислех, че пускането на тема в подобна секция на форум е нещо като обява - хората четат какво продаваш и ако им хареса се договаряте. По самата си същност сделката е правно отношение между две заинтересовани страни.

Никъде - да кажем че подчертавам тази дума - никъде в сделката не присъстват странични наблюдатели или ако трябва да бъдем по-конкретни в случая - клоуни.

Аз не продавам зелки, нито домати - продавам продукт за който е много лесно да разбереш повече информация и да направиш информирана покупка точно след няколко минути в Google и Wikipedia. Ако не можеш да се информираш там - можеш или да зададеш въпрос за продукта и аз да ти отговоря, или да не купуваш. Никой не карам на сила да купува каквото и да било - ако не знаете какво са .PW домейните и нямате възможността или необходимите способности и познания да намерите информация за тях, моят призив е да не купувате такива от мен, тъй като това би било грешка и ще се набутате, не защото на домейните нещо им има, а защото вие най-вероятно нямате необходимите способности, за да се възползвате от тях.

И сега ще ти кажа нещо много важно за това защо едно място, наречено пазар, трябва да отговаря на определени условия и критерии, европейски такива, не подобно на бакалия или четвъртък пазара както каза Copywriter. Да си представим, че продавам домейните защото имам бебе и ми трябват бързо пари, за да може жена ми да отскочи до магазина да му купи памперси. Просташките изцепки в темата автоматично ще отблъснат доста хора, на които не им се четат глупости и шизофрении. И така какво излиза - аз съм пуснал домейните за продан, при това на много добра цена и не мога да осъществя продажбата, защото темата се пълни с излишни и спамерски коментари.

Сега ще те попитам - това нормално ли е? Подфорума 'Пазар' за бизнес оферти ли е предназначен, или за поле за изява на пъпчаляси тийн девственици, които нямат какво друго да правят през уикенда освен да киснат във форума и да спамят и осират каквото им падне.

Аз продавам продукт. Заплатил съм за този продукт. За мен това е бизнес. Търся да сключа търговска сделка.

Ако не си достатъчно кадърен, за да осигуриш на мен или на другите хора, приемащи офертите си на сериозно, място, в което спокойно да можем да предложим продуктите и услугите си, по-добре преименувай подфорума на 'Батак и ужас' и не занимавай сериозните хора да губят време да пишат теми и обяви, при положение че нямаш желанието или елементарната култура, с която да им гарантираш нормално общочовешко отношение от другите потребители.

И тук отново нещо много важно - стоя зад всяка обида и всеки цинизъм използвани от мен в темата. Сметнал съм за резонно да ги използвам, значи за това е имало причина.

И да не пропуснете още нещо много важно - ако продавах нещо на сергия на пазара и дойде някой лумпен да ми се прави на интересен, ще му плясна два шамара зад врата и ще го пратя при майка му и баща му да го научат на обноски. Или пък ако някой като coolice дойде и почне да ми се обяснява как онзи имал право - на него също два шамара и при родителите му да се учи.

Точка.
 
От: Продават се 17 добри домейна

Раздаването на толкова много шамари по сергии и форуми може да причини травма на китката.
 
От: Продават се 17 добри домейна

ExTended, освен че не си коректен търговец, си и нагъл.
Освен това, бас хващам, че по-лесно ще продам твоите домейни, отколкото ти моите зелки и домати!

Още в анонса си арогантен:
като си запазвам правото да спра с разпродажбата след като продам известен брой от домейните, така че 'който превари, той завари' както се вика.

Дошъл си да продаваш? Или да се гевезиш?
Или пък си очаквал луд интерес и си смятал да стопираш продажбите и да пуснеш тема с по-високи цени за непродадените домейни? :-o
 
От: Продават се 17 добри домейна

Тя си бе заминала темичката без collateral damages, пак се дигна...

Прекалено много внимание му обръщате на това асеновградско леке. Поет, комарджия и фен на Челси, който щял да раздава шамари наляво и надясно, но се пробва първо с репутации.
 
От: Продават се 17 добри домейна

а, де ми изчезна поста под тоя на копирайтъра?!?

интересно кво толкоз казах, че поста ми е изтрит. я чакай да си помисля. вчера няква мисъл ми мина кат видях тоз никнейм копирайтър и не знам що ми връзва с един пич дето се размотаваше по едно време тука, че и в още един форум.

е тоя пост дето го е цитирал TheCrazyBastard

ТУКА ИМА НЕЩО ГНИЛО, ТРЯА СЕ РАЗРОВИ

има нещо гнило в мусаката
 
От: Продават се 17 добри домейна

ЕТО ГО ВЕЕЕЕЕЕ

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=11393&p=108477#post108477

ЛИНК КЪМ "Примерна моя статия" - http://ezinearticles.com/?Who-Says-That-Fast-Weight-Loss-Is-Impossible?&id=2732640

И КОГО ВИЖДАТ ОЧИТЕ МИ

By Bahar Mustafa

ЗДРАСТИ ВЕ БАХАР, MSGER ИЛИ JUSTAN - ВСЕ ЕДНА И СЪЩА ЛИЧНОСТ А?

ТИ ЩО СМЕНИ НИКА ВЕ БАХАР? ЩО ТЪЙ ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ ТЕ БАННАХА И ОТ УЕБМАСТЪРА?

ОООО АЗ И ДРУГО ШСА СЕТЯ- ШСА СЕТЯ ЩО ТА ПОМНЯ
 
От: Продават се 17 добри домейна

Аз май казах нещо идиотите да спрат да пишат в темата.

@coolice - другият път като кажеш 'ние сме най-големия европейски маркетинг форум' да знаеш, че нищо сте европейски, нито маркетинг форум. Една сбирщина люпещи семки нехранимайковци. Това не е насочено към всички потребители на форума, тъй като даже и в тази тема имаше няколко кадърни включвания, но щом "администратора" позволява подобно просташко държание и сам се държи така, това разваля общото впечатление от нещата.

който не иска да му се коментират офертите е свободен да пусне обява във сайт за обяви само че в нито един няма да намери толкова потенциални купувачи накуп

освен всичко коментарите движат темата нагоре

що не помолиш просто да заключат темата, вместо да се святкаш на шефа и да му обясняваш колко му е тъп форума и как некадърно го управлява?
 
От: Продават се 17 добри домейна

Г-н млад меринджей, никой не ви кара да влизате тук и да продавате тъпи домейни!
Ще се радваме да подминавате форума, след като ви е такова мнението за потребителите му!
"Продуктите" Professional Web ги пробутвайте другаде!
А отностно шамарите, внимавайте на кого пляскате шамар, да не получите тупаница
:D:lol:
 
От: Продават се 17 добри домейна

Този сайт и екипа му са пълна пародия. Отменям офертата. И моят съвет е хората да се преориентират да вършат бизнес на по-подходящи за целта места.
 
От: Продават се 17 добри домейна

Този сайт и екипа му са пълна пародия. Отменям офертата. И моят съвет е хората да се преориентират да вършат бизнес на по-подходящи за целта места.
Правилно - бегай у продавалника! :D
 
  • Like
Реакции: Sky
От: Продават се 17 добри домейна

Вискяр понякога ги пуска едни ... с часове да се смеееш
Този сайт и екипа му са пълна пародия.

На моменти и на мен сайта ми изглежда пълна пародия. Но за разлика от ExTended, съм ежечасно, общо взето, в този сайт, и смятам, че пародия са част от пишещите. Екипа, като изключим сантиментите към някои членове, смятам, че е на ниво. Като изключим сантиментите, екипа не е пародия. Пародията я правят пишещите.
 

Горе