Продава Ресторант / Кантина в София

bobysc

New Member
Продава се изцяло обновен ресторант 136кв.м. + 20кв.тераса, тип Кантина (обедно меню и алакарт), решен в индустриален стил.

Продава се бизнесът, фирмата и цялото оборудване. Напълно завършен салон за клиенти и максимално ефективна кухненска част. Работещ! Отворен Август месец тази година. Всичко е чисто ново, без да са правени компромиси. Реализиран проект с цел продажба.

Кухня: най-висок клас конвектомат CHEFTOP от Томеко с 4г гаранция, гладка плоча за бургери, работни средно-температурни хладилни маси, комбиниран хладилник с фризер, отделен фризер с 5 отделения, фритюрник, колбасорезачка, миялно, мивки, склад с товарен асансьор и още. Всичката кухненска посуда е нова.

75 седящи места вътре и 30 места вън. 20 външни места могат да се ползват целогодишно, тъй като са заградени с кристал винил и се отопляват на газови гъби. Непосредствено до голям МОЛ в София - точно срещу входовете на Европейски Търговски Център. Огромен потенциал. 15000 работещи в зоната, като в момента се строи още един бизнес център от 22 етажа. Договорът на помещението е до средата на 2024г с много добър наем за района.

Цена: 89,000 EUR
 

Горе