Продава се Сайт за Авто Обяви

stefancho.original

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Продава се Сайт за Авто Обяви, който е без хостинг и домейн, но при заявка ще бъде качен онлайн .Сайта за изгодни авто обяви и сделки от България. Сайта разполага с Responsive дизайн, който се адаптира към всички видове резолюции и устройства, за да е достъпен от всеки в движение.

За изработката на сайта използвахме най-новите уеб технологии:
СМS v3.01 платформа ; HTML5 ; CSS3 ; PHP ; MySQL ; Adobe Photoshop и др...

Разполагате с Админ панел от който контролирате всичко : обявите ; потребителите ; страниците ; рекламите и т.н

Сайта разполага с три вариянта за смс разплащане ( 7дни-1.20лв; 14дни-2.40лв;30дни-4.80лв). Така нагласени с платформата че всичко става автоматично веднага след закупуването на вип абонамент.
Разполага с два типа рекламни полета : един - 468х60 ; и три - 200х200 ( които се позват във всички странициа)

Специално разработения модул за добавяне на Автомобилни обяви : разполага с всички видове модели и лесен начин на добавяне ,за да може на хората които гледат всичко да е точно и ясно.

И много други функции в Контрол панела ( админ панела)

Сайта е направен на 03.07.2013г но е махнах от хостинга за да се качи друг сайт.

Сайта в момента има 75 обяви които бяха активно добавяни в първия месец на пускането на сайта защото имах ваучер от ггоогле за реклама, после оставих сайта на произвола на съдбата , но забелязах че без реклама има по 100 уникални посетители на ден.

Seo оптимизацията е насочена към ключови думи най вече и ако напишете в гоогле : авто обяви ; avto obqvi сайта излиза на първа страница.

По принцип разработката е на стойност 700 лв - но на вас ще я дам за 450 лв ( заедно със всичко)

А причината поради която го продавам : мислех да го правя конкретно за една автокъща и същевременно да могат и да се публикуват обяви , но в последния момент хората с които се бях договорил се отметната и несъм продължил да го развивам.

Печалбите първия и втория месец бяха : 4 абонамента за месечна баннер реклама - всяка на стойност по 20 лв - общо 80 лв ( поради простата причина че сайта беше нов и незнаех колко да им искам ) имам 6 пратени смс-са по 4.80 - общо 28,80лв( за месечна вип реклама) . Ползвам услигите на - Mobio.bg за смс разплащането.ю

Ако сам пропуснал нещо не се притеснявайте да питате.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg
 

Горе