Продава се: Продава се блог-автомат, одобрен за AdSense

bigvictor

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
продавам блог, настроен да дърпа статии от 20 различни сайта с WpAutomatic на 10 различни тематики. Настроен е и да дърпа продукти ( ножове, секс играчки, моделчета на коли, пранк играчки ((проба за blackhat метод, за привличане на трафик)). По желание на човека, който пожелае да го вземе, продуктите ще бъдат премахнати.
В сайта има включени:
- Последна версия на Elementor Pro
- WpAutomatic
- 200 Поста със 100% уникален контент
- 1600 Продукта, които могат да се изтрият по Ваше желание
- Домейн на 400 дни, платен до края октомври месец 2023 година
- Хостинг до края на февруари месец

Сайтът е настроен така, че да премине AdSense проверката на бота на Google и ще бъде одобрен на 100% при следващо поискване (AdSense акаунта не се дава със сайта)
Статиите в сайта са преразказани с QuillBot, ще проведа обучение на човека, закупил сайта как да продължи да го работи.
Имайте предвид, въпреки автоматичното извличане на постовете, сайтът иска около час - час и половина работа на ден за преразказване на публикациите (автоматично с QuillBot, но е добре да се форматират да изглеждат добре и да се структурират по SEO практики)
Продава се поради тоталната липса на време.

Цена: 350 лева

При интерес
0898216409 или на ЛС
 
Последно редактирано:
Здравей, трафика е нисък, около 4-5 човека на ден, но почти нищо не е влязло в SERP, тъй като проекта е на по-малко от месец. Преди година, сайта беше почнат като афилиейт мрежа към ProfitShare, но в един момент започнаха да се гаврят с конверсиите и се отказах да се занимавам с БГ афилиейт мрежи.
 

Горе