Продава се: Продава се домейн NarodniTanci.com – готова идея за фолклорен портал

pepo_999

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
136   0   0
Продава се атрактивният домейн NarodniTanci.com, подходящ за развитие на сайт за български народни танци, фолклор, танцови клубове, събития и културен туризъм.

Домейнът е запомнящ се, лесен за брандиране и насочен към ниша с голям потенциал – българските традиции и народните танци.

Към домейна е разработена примерна визия на сайт, която показва как може да бъде развит като информационен портал с:

• представяне на популярни хора;
  • клубове по градове;
  • статии за фолклор и традиции;
  • възможност за добавяне на календар със събития, клубове и реклами.
Подходящ за танцови школи, културни организации, туристически проекти или личен бранд.

NarodniTanci.com – име с потенциал да се превърне в място за българския фолклор онлайн.

Цена за домейна - 99 евро, плащане револют. Пуш на домейна задължително в Динадот

Ако темата или автора на Ви кефи подминавайте с усмивка и спамете в други теми от форума

logo.png

Да беше запазил бг домейна, всеки който хареса идеята просто ще си вземе бг домейна за 36 евро....

кефя ти се... откъде ти хрумват такива идеи за домейни....
човек без работа като мен ... и като всеки си мисля аха набарах голяма работа
Да беше запазил бг домейна, всеки който хареса идеята просто ще си вземе бг домейна за 36 евро....
бг гледам че е зает, а и не се занимавам с бг домейни, много ми е тегаво пък който иска да ползва идеята или друга ...

Последно редактирано:

Горе