Продава се интернет магазин EASY.BG

easy

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
САЙТЪТ Е ПРОДАДЕН! САЙТЪТ Е ПРОДАДЕН! САЙТЪТ Е ПРОДАДЕН! САЙТЪТ Е ПРОДАДЕН! САЙТЪТ Е ПРОДАДЕН!


Продава се работещ интернет магазин EASY.BG - козметика, парфюми, тестери, подаръци, бижута, еротично бельо и други.


Сайтът работи от 15.януари.2009 г. Хостинг (в Суперхостинг) и домейн са платени до 13.01.2011 г. Сайтът работи и в момента активно. За 2009 година са пускани реклами на магазина в Гугъл на обща стойност 500 лева. Месечният оборот зависи доста от месеца (за декември например е няколко пъти по-голям от останалите месеци).

Сайтът се продава ЗАЕДНО С КОНТАКТИТЕ, необходими за нормалната му работа - телефони и ценови листи от доставчиците, начини на работа, отложени плащания, отстъпки, всичко! Купувачът направо продължава работата. Имаме и контакти с фирми за GSM-и и лаптопи, но не сме започнали активна работа. Купувачът ще има цялата ни подкрепа и информация за продължаване на работата.
Към сайтът функционира и партньорска програма, по която сайтът се явява доставчик на "Бяла козметика" и "Crazy Sticks" за други БГ сайтове. Пълно описание на продуктите по тази програма има в друг наш сайт: WishBeauty.bg
Причина да бъде продаван: фирмата ни се занимава и с други неща - погледнете WishBeauty.bg. Засега не получаваме очакваните обороти от магазина - поддръжката му откъм време на хората ни е по-голямо, отколкото ако същите хора се занимават с козметични салони например.

Цена - 800 лева.

За въпроси: tanev[at]easy.bg.
 
Последно редактирано:
От: Продава се интернет магазин EASY.BG

Да разбирам ли, че схемата е - клиентът поръчва и плаща, хората от магазина се обаждат в "склада" и от там пращат заявката или ...? Как точно е организирано?
 
От: Продава се интернет магазин EASY.BG

При покупка, ще Ви дадем всички контакти на доставчиците ни.
Бялата козметика и Crazy Siticks се внасят от нашата фирма. Заявките за бялата козметика и Crazy Siticks ги изпращаме ние и ще продължим пак така. Останалите неща са от партньори. Като дойде заявка, ние получаваме стоката от партньорите и я изпращаме към клиента или направо парньорите ни я изпращат на клиента (зависи от договорката). Има и партньорски сайтове за бялата козметика.
 

Горе