Продава се: Продава се новинарски сайт

От: Продава се новинарски сайт

Ми ако наистина това е михлюзина, няма какво да те озадачава......

Не, не се е объркал. И този ник беше спомент от някой, но поста изчезна. Както и да е. В крайна сметка на кой е сайта?! Иначе благодаря на автора на офертата за отговора!
 
От: Продава се новинарски сайт

Leverage - напротив, объркал се е, четете малко бре хора, имате глава на раменете, мислете. Връзката която беше дадена е само за страницата с всичките мнения, ето точния линк, профилът който RealMoney визира е на pann46 ама само как ви мързи да си проверите сами инфото и видели първото мнение в темата и айде... на михлюзина бил сайта. :lol:
 
От: Продава се новинарски сайт

Въпроса е, че трудно ще се прочете нещо, кото го няма, а то е коментар в който точно и ясно беше написан въпросния ник като собственик! Линка с другата тема не е от същия колега. Но да не спорим излишно - няма смисъл! Лека вечер на всички! :)
 
От: Продава се новинарски сайт

Пишеше "вижте му и другия профил - pann46" и беше дал линк към началото на темата, където първото мнение беше от mihluzin :) Никъде в темата не беше споменат до момента ;>
 
От: Продава се новинарски сайт

Хора, да кажем, че е станало някакво объркване. Излязоха доста никове в коментарите...Лично за мен, ако сайта беше на ник mihluzin щях да съм по-спокоен, защото човека е с голям iTrader. Прочел-недочел както и да е. Чакам автора на темата за отговор (ако има желание, разбира се). Pann46 с 1 пост...?
 

Горе