Продава се: Продава се онлайн магазин за козметика и хран. добавки с над 1200 продукта

max.solutions

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продава се онлайн магазин за козметика и хранителни добавки - hab.bg - Health and Beauty Bulgaria.

Магазинът е отворен тази година през месец март. Разполага с асортимент от около 1200 продукта, разделени в 7 основни категории. Изключително добър трибуквен домейн.

Системата на сайта е Shopify (най-добрата e-commerce онлайн платформа в света). Използвана е платена тема, която е къстамизирана. Работи се изключително лесно и бързо. Нямате нужда от програмист и хостинг. Цената за поддръжка на месец е 33$, което включва и няколко платени плъгина за автоматичен бекъп и настройки за промоции. Прилагам снимка от последната ф-ра.

Оборотът за месец юни и юли е 812 лв., като сайтът има 1670 посещения. Това е изцяло органичен трафик, без да се пускат реклами. Потенциалът на сайта е много голям, като се включат основните канали Фейсбук и Гугъл. Прилагам снимки от панела.

Магазинът работи само с четири дистрибутори и само с оригинални продукти: Лореал (козметика, всички я знаем), Смарт органик (козметика и био храни), Буров (хран. добавки) и Орбико (парфюми, не са вкарани всички в сайта).

Магазинът НЕ Е ДРОПШИП МОДЕЛ. Стоката се поръчва и след това се изпраща по ЕКОНТ.

Сайтът е със заредени facebook пиксел, google таг мениджър, аналитикс и уебмастър туулс. Готов е за пускане на ремаркетинг кампания.

Продавам го, защото не си прецених добре времето. Искам да го поеме човек, който да му отдели нужното внимание. Потенциалът на магазина е много голям, търсенето e огромно в Интернет.

Цена: 2800 лв.
Цената е много приятелска, защото голямата хамалогия в изграждането на подобен сайт е свършена. Оптимизация на текстове, снимки и т.н. За сериозни купувачи - разумен коментар! Сайтът е регистриран по новите наредби. Има и стока за около 400 лв.

Телефон за допълнително инфо: 0878 74 21 99
Имейл: [email protected]
 

Прикачени файлове

  • sales.jpg
    sales.jpg
    60.7 KB · Преглеждания: 85
  • hab1.jpg
    hab1.jpg
    208.2 KB · Преглеждания: 81
  • hab2.jpg
    hab2.jpg
    129.3 KB · Преглеждания: 74
  • hab3.jpg
    hab3.jpg
    71.7 KB · Преглеждания: 74
  • billing.jpg
    billing.jpg
    85.2 KB · Преглеждания: 73
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: dnc
На какъв принцип са отношенията с доставичицте? Поръчваш като има поръчки при теб или зареждаш някаква стока? Питам, защото каза, че включваш и стока в продажната цена.
Можеш ли да споделиш Analytics данни било тук със скрийнове или с access на ЛС?
Защо посочваш оборот само за юни и юли? От създаването на сайта през март до днес какъв е общият оборот?
На 1200 продукта да държиш наличност си е занимавка.
 
На какъв принцип са отношенията с доставичицте? Поръчваш като има поръчки при теб или зареждаш някаква стока? Питам, защото каза, че включваш и стока в продажната цена.
Можеш ли да споделиш Analytics данни било тук със скрийнове или с access на ЛС?
На 1200 продукта да държиш наличност си е занимавка.
Не, не. Поръчва се, когато има поръчка. Не се държи на склад. Има стока, защото единият доставчик (Буров) ми даде мостри на супер преференциални цени и аз я взех, за да организирам игри и промоции с тях. Имаше добър резултат. Ей сега ще ти споделя аналитикс.
 
analytics.jpg
Снимка на аналитикс от създаването на сайта. Пиковете са игри във фейсбук, които работят добре или тест ремаркетинг кампания за 1-2 дни.
 
Магазинът струва някакви пари (според мен не 2600, затова и чаках).
Има наистина доста продукти, а в случая е и в ниша в която оперирам.
Може би ако беше свалил на 1500 щях да се навия, но реших просто да си наема девелопър да бачка по моята къстъм Laravel система и да я надгражда отколкото да вземам Шопифайски магазин. :)
 
Магазинът струва някакви пари (според мен не 2600, затова и чаках).
Има наистина доста продукти, а в случая е и в ниша в която оперирам.
Може би ако беше свалил на 1500 щях да се навия, но реших просто да си наема девелопър да бачка по моята къстъм Laravel система и да я надгражда отколкото да вземам Шопифайски магазин.

В никакъв случай не казвам че той лъже просто казвам че ме съмнява да го е продал.
 
Нали било "изцяло органичен трафик, без да се пускат реклами", що в Аналитикса повечето е Paid Social, Direct, и т.н. ?! :eek:
 
Не възнамерявам да влизам в обяснителен режим. Магазинът е продаден на Дигиталс ООД, които се занимават с онлайн търговия от дълги години и имат голям опит в тази ниша. Пожелавам им успех!
 

Горе