Продава се: Продава се онлайн магазин за мебели и домашни потреби - beautifulhome.bg

Petar81

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продава се онлайн магазин за мебели и домашни потреби - beautifulhome.bg

Сайта е утвърден и на възраст от около 4 години. Стартиран е на 17.03.2014 г. Изключително качествен домейн за целта. Възрастта на един домейн е важна за търсачките и потребителите.

Сайтът има качени около 3000 продукта. Продуктите са качвани ръчно. Сайтът не е използван активно. Докато траеше качването на продукти, сайтът направи продажби за около 6400 лв. Като е ясно, че началото на създаването на един сайт е най-слабия му период. Приблизително тези продажби са направени на едва 15 процента от възможностите на сайта. По проучвания и наблюдение, сайта може да докарва доста голям брой поръчки и добра печалба. Всеки който желае да го развие ще получи добри резултати. Дори и да имате други сайтове в тази насока, може да насочите трафика от този към Вас и също ще Ви носи ползи.

От няколко месеца го дадохме под наем на една фирма, но предпочитаме да го продадем изцяло. Ще предоставим списък на фирмите на които са продуктите, те са склонни да работят с всеки който е собственик на сайта. Може да си добавите и вашите продукти и каквото прецените.

От известно време сме го направили като се стигне до финалната стъпка на поръчка да изписва, че магазина е временно спрян в обновяване и не може да се правят поръчки. Понеже има поръчки и заявки, което е ангажимент и предпочитаме да тръгне да работи вече с новия собственик.

Контактните данни в сайта са все още на предната фирма наемател. Ако сайта представлява интерес за Вас, може да се свържете с нас на следните контакти:
Имейл: [email protected]
Тел: 0889974684

Цената на сайта е: 1600 лв. Продажбата ще бъде с документи, с издаване на фактура и напълно гарантирана. Домейна - собствеността ще се прехвърли изцяло към Вас.
 
Последно редактирано:
Малко допълнителна информация за последната седмица. Имаше над 10 обаждания и няколко заявки по имейл. Като се има предвид, че сайта е спрян и това е описано вътре. Това са по-напористите потребители. Ако има желаещи за допълнителна информация нека да пишат. На сериозните купувачи ще се предостави всичко.
 
Подобно е, единствената разлика е, че в случая парите влизат в сметката на собственика на сайта и след това той плаща нужната сума към доставчика. Всеки който го вземе може да си го направи по начина както го иска. Може да се договори по нов начин с доставчиците или да си качи нови.
 
Цената на сайта е: 1600 лв. При интерес моля пишете на лично или на посочените данни за контакт!
 
Здравейте, Да разбира се. Моля кажете какво точно Ви интересува?

Можем да покажем в момента интереса, който предизвиква сайта в потребителите. Със споделен достъп може да видите имейлите които пристигат въпреки, че сайта е спрян има постоянни запитвания кога ще бъде отново активен. Може да видите и статистиките на броячите, относно посещаемостта и всичко което желаете.

Свържете се с нас на лично или на посочените телефони и имейли за контакт.
 

Горе