Продава се: Продава се сайт за видео с приходи

WinKam

Active Member
Рейтинг - 100%
14   0   0
Продава се сайт за видеклипове: www.klipovete.eu

ПРОДАДЕНО - ТЕМАТА Е ЗА КОША!

Сайта е добре разработен и има приходи! Изисква се постоянна поддръжка, поне 3 пъти седмично, за да не пада трафика.

Системата е php molody и е много удобна за работа и сама се оптимизира. Има автоматичен събмит на сайтмапа и видео сайтмапа в google и yahoo. След събмита при всеки ъпдейт клиповете се показват веднага в резултатите от търсене на търсачките и трафика идва само от там и е качествен.
Сайта съм го купил от един колега от форума преди време и тогава правеше по 2000 уникални на ден, Но тогава беше добре поддържан почти всеки ден. Сега трафика е паднал, понеже нямам време да добавям съдържание. При зареждане на ново съдържание и събмит, трафика скача веднага! Още на другия ден скача в пъти! Добавянето става лесно, за секунди от големите сайтове за видеосподеляне. На сървъра няма качен нито един видеоклип. Системата има лесно управление на реклами в админ панела, които са добре позиционирани и водят до добри конверсии. Има възможност за видеореклама и пре-рол върху видеото, както и стандартни полета, острани, над и под съдържанито.

Сайта прави приходи на месец средно по 20 лв.

Домейна е подновен наскоро и е в Godaddy (няма да има такси по прехвърлянето).

Цена: 200 лв.

Ако имате въпроси пишете!
 
Последно редактирано:
Здравейте, може ли малко повече инфо на Л.С., както и тел. за връзка. Благодаря
 
Хоста изтече! Значи вече се дава без хоста! Преместен е на мой хост. Прехвълянето стана лесно! Ако смятате че ще изпитате трудност, мога да съдействам. Лично аз го прехвърлих за 5 мин. Всичко работи отлично както преди!

Да поясня за приходите: Прави 20 лв. на месец в това състояние, заебано, почти на автопилот.
Иначе, ако си го възкресите и поддържате, преди правеше $5 на ден.
Отделно системата има модул за статии, който в момента не е активиран. Можете да публикувате тематични статии да привличате още повече трафик и да продавате беклинкове от статии.
Има и приходи от продажба на линкове годишни!
При трансфера ще обесня на новия собственик всички възможности!
 
Увеличавам цената Коледно на 200 лв. :)
Може да се разберем с бъдещия купувач да му предам акаунта в рекламната мрежа за попъпите с натрупания баланс, включено в цената. И ще има да получава веднага сума.
Цената е изгодна и при добра работа след като обесня, как да се стопанисва, ще се избие за няколко месеца!
 
Имам интерес, пиши на лично! Благодаря
 
Сайта има ли уредени авторски права за клиповете, сериалите и филмите, които са качени ? Ако няма, то не искам да ме гонят от ГДБОП...
 
На сайта няма качен нито един файл, който е в нараушение на авторските права. Всички видеа се възпроизвеждат чрез вграждане от други големи сайтове за видеосподеляне. Дори се отварят с техни плейъри. Не съм чул до сега да е имало проблем с подобен тип сайтове. Има такива, които функционират от години. ГДБОП може да са правили акции за торент тракери, което няма нищо общо с нашата система. Ако беше проблем службите щяха да гонят и наказват YouTube и Vbox7.
 

Горе