Продава се сайт за динамични форумни подписи/линийки DOBAVI.INFO

biks

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Домейн : DOBAVI.INFO
Възраст: 7 годишен
Регистриран на: 15-Jun-2007
Регистратор: Godaddy.com

Сайта е генератор на динамични форумни подписи / банер подписи. http://dobavi.info . С годините базата с направени от потребителите подписи стана голяма и ги има в много форуми.

Могат да се създават бързо всякакви динамични подписи. Оптимизиран е тематично в под-директории и към всеки банер подпис има съответния Alt tag.
В момента автомобилна база включва 19 марки като за всяка марка има между 10 и 20 различни модела /Audi,Alfa Romeo,BMW,Volkswagen,Mercedes,Ferrari,Renault,Ford,Honda,Hyundai,Hummer,Jaguar,Aston Martin,Kia,Nissan,Toyota,Saab/ и Линукс категория с 42 вида Линкус дистрибуции.

Всеки създаден подпис е в BBCode формат за поставяне във форуми и HTML код за добавяне в блогове и сайтове. Т.е. линковете са от форуми и блогове към банер линийката хостната в сайта. Всички текстове по банер подписите се генерират сървър сайт и могат да бъдат променяни и допълвани с рекламен или друг текст.

Продава се сайта, заедно със скрипта и всички линиики. Потребителските линийки/банери са много. Входящите линкове към сайта са хиляди, т.к. всеки потребител като си добави линииката в подписа на някой форум тя излиза във всичките му постове.

Старт цена 499 лв.
До края на седмицата спечелилия търга получава всичко - трансфер на домейна + скрипта + базата
Предложения и въпроси на ЛС.

dobav-cars-image.jpg
 

Горе