Продава се сайт за обяви

От: Продава се сайт за обяви

Абе пич, каква сълзлива история? Наистина така се получи с клиента. Ако имах време да го работя, нямаше дори да го продавам този сайт, защото имам един пак на жокерборд (виж ми подписа), който си е екстра, имах и други, но вече не са мои (ау и тях ги продадох дае*а!) и си правят паричките. Системата е супер, работи, купувана е, превеждана е, интегрирана е с мобио, модифицирана е, като са вкарвани най-различни функции за каквото се сетиш. Сравнителна таблица с подобренията ли искаш да ти дам? Това какво си видял не е мой проблем и честно, не ми пука, кое те дразни и кое не. Само, че ми е странно щом веднага си я видял и познал, и си разкрил "измамата", защо писа една седмица след това в темата (на 27.04-и прекратих офертата, ти правиш разкритията си на 04.05)? Затова ти написах, че си видял "демото" от подписа ми.
 
От: Продава се сайт за обяви

ОК - ЩО НЕ КАЖЕШ КРАТКО И ЯСНО!
ПРЕДИ ДА ПЛАТИ КЛИЕНТА, АЗ МУ КАЗАХ ЧЕ САЙТА КОЙТО МУ ПРОДАДОХ ЗА 400 ЛЕВА Е:

Системата е супер, работи, купувана е, превеждана е, интегрирана е с мобио, модифицирана е, като са вкарвани най-различни функции за каквото се сетиш.
И НЕ СЪМ Я ПИСАЛ А Я ВЗЕХ ГОТОВА ?

КАЗА ЛИ МУ ?

М.Д. ПИЧ МОЖЕШ ДА ВИКАШ НА БАЩА СИ ИЛИ НА ОНЯ ДЕТО ТЕ ПОРИ ОТЗАД КАТО ИМАШ ПАРИЧКИ ДА МУ ПЛАТИШ!!!

М.Д.Д. ЖАЛКО НАИСТИНА ЧЕ НЕ МОГА ДА ТИ ПРАСНА ОЩЕ ЕДИН МЕНЗИС
 
От: Продава се сайт за обяви

"Пич" не съм казал на теб и никой не ме пори отзад. Хайде да спазваш добрия тон, щото и аз мога да почна с псувните и да пиша с ГЛАВНИ БУКВИ!

А какво съм казал на клиента и какво не, ТЕБЕ НЕ ТЕ ЗАСЯГА! Не си ми шеф да ти давам обяснения.
 
От: Продава се сайт за обяви

ОК, прав си за всичко. нЕма да спорим.
Просто да имат предвид драгите съфорумци, следващия път като се откаже нЕкой клиент от нЕкоя твоя разработка.

пп. Това за сравнителната таблица ми хареса. Ако може, би било добре да спретнеш една, пък знае ли човек.. може разликата от 220$ да си заслужава и да се окажа следващия ти неотказал се клиент.
 
От: От: Продава се сайт за обяви

нЕма да спорим, защото лъжеш и не можеш да докажеш това, което твърдиш. Можеш да провериш какво предлагам в този форум и след това да се опитваш да се правиш на разследващ детектив.

За подобренията - купи си системата и си я модвай колкото ти душа сака. Сайтът е продаден.
 

Горе