Продава се сайт

momopetrov

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продава се сайт за туристически оферти, също подходящ и за сайт за групово пазаруване. Сайтът има правено on page seo. Към сайта се дават и около 3000 имейла на потенциални клиенти.
Линк към фейсбук: https://www.facebook.com/Otbivbg?fref=ts
http://otbiv.bg/

mail: [email protected]
 
От: Продава се сайт

Цена на която ще го купя - 1 лев.

(Офертата ми е сериозна, предвид некачественото изпълнение на сайта и наличието на невярна и заблуждаваща информация - не е правено никакво on page seo! А също така имам предвид и неактивна и зле направена фенстраница във фейсбук, която ще трябва да се оправя, даже да се почва отново да се прави.)
 
От: Продава се сайт

Отново повтарям - офертата ми е сериозна, предвид, че си с негативна репутация, ако си съгласен с моята оферта, ще я направим с посредник - желая някой от Blinky или coolice да бъде посредник между нас.

И едно уточнение - пуснал си офертата и в другия форум, и там ти писах, че желая да купя сайта на тази цена, обаче там мнението ми беше изтрито.
 
Последно редактирано:
  • Like
Реакции: Sky
От: Продава се сайт

Всъщност като го поразгледах действително никакво onpage seo.
А пък тези които се водят разработчици - icakostyle.eu - ?????
По некадърно портфолио не бях виждал.
4 сайта от които единия не работи, втория е продавания тук и 2 грозилища.
Лично мнение - цена за сайта - колкото може да се продаде домейна.
Останалото не струва
 
От: Продава се сайт

Kohorta - за тази ми оферта, която направих снощи, днес получих едноседмичен бан в другия форум. За абсолютно същата оферта. Къде е справедливостта?! Пак повтарям - офертата ми е напълно сериозна, не се подигравам, просто оценявам сайта на тази цена и нито стотинка повече. Обаче сайта няма да ми излезе 1 лев. Тепърва ще инвестирам в него труд за да го оправя, ще давам пари за хостинг, на дизайнер да ми направи хубав външен вид, пари за лого, ще има труд и в така наречената "фейсбук страница", не на последно място, а даже и на първо - ще трябва да дам около 80 лв. (зависи от къде е взет домейна)само за да регистрирам домейна отново, който е и .bg, а и като вземем предвид, че вероятно е незащитен - тепърва и там разходи за да го защитавам... . Какво се получава? Като взема сайта ще трябва веднага да дам няколко стотин лева само за да го преработя, защото в този си вид е неработещ.
 
Последно редактирано:
От: Продава се сайт

И няма ли да е в пъти по евтино да си направиш изцяло нов.
Погледна ли го как е индексиран ?
И бая пари за seo ще трябва да хвърлиш.

Бе и ти си прав, вярно е това, което казваш.
 
Последно редактирано:

Горе