Продава се събмитер за англоезичнии и немскоезични социални мрежи

Martin_Radev

Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Вдъхновен от iSocBox, който е за български социални мрежи и работи просто прекрасно, реших да пусна и аз един подобен, но той включва англоезични и немскоезични социални мрежи. Той включва почти 70 социални мрежи - по-известните Digg, Propeller, Mixx, Slashdot и други, както и различни dofollow социални мрежи. При немските социални мрежи има 2, които изискват captcha, на който трябва да се отговори и там трябва да знаеш основни неща по немски. Примерно "Wer ist die Hauptstadt von Frankreich?" Отговорът е Paris.

Препоръки за използването на субмитера за социални мрежи:
- Препоръчвам го за сайтове на английски или немски, но става и за български. Аз лично проведох тест на ето тази страница: http://filmfen.com/filmi/twilight-saga-eclipse като имаше резултати (можете да проверите в Google).

- Не публикувайте повече от 3 линка на ден, тъй като може да го сметнат за СПАМ.

- Препоръчвам да използвате mail.bg за създаване на email

- В случай, че заглавието е само на български, нека да не е прекалено дълго, а в случай, че е на английски - не повече от 60 символа. Ако описанието е на български, нека да не е прекалено дълго, а ако е на английски нека да е приблизително 300 символа.

Как да поръчате?
Посетете страницата на продукта: Social Submitter, добавете в количката, регистрирайте се. Следвайте упътванията и след това ще бъдете пренасочени към PayPal. При плащане натиснете Return to merchant. Поръчката Ви ще се осъществи и вие ще можете да изтеглите нужните файлове от адрес http://shop.martox.eu/index.php?route=account/download.

Моля пазете номера, който се генерира при плащане в PayPal.

При проблеми можете да ми пишете на ЛС в сайта или на email albatrosvarna[at]gmail.com

Цена: 10 $. При промени автоматично ще получавате Email.

Сайтът shop.martox.eu все още е в разработка.

Надявам се колегата с iSocBox да не се сърди.

Поздрави,

Мартин Радев
 

Горе