Продава се Facebook страница с 81 000 + почитателя , + бонус уебсайт

От: Продава се Facebook страница с 81 000 + почитателя , + бонус уебсайт

Страница с общо заглавие , не е никакъв проблем , има няколко такива във фейсбук с над 2 милиона почитателя и още няколко стотин хиляди от типа на " I love hot chicks" + това съм рекламирал страницата през тяхната система за реклама , рекламата се одобрява предварително , а определено ако има проблем биха се свързали , понеже го правят почти веднага ако изникне нещо нередно :)
 
От: Продава се Facebook страница с 81 000 + почитателя , + бонус уебсайт

Здравей, webboz! Идеята ти не ми изглежда никак глупава и предполагам че такива страници/групи във фейса могат да се монетаризират добре, въпреки че за момента офертата ти е доста над това което е реалистично, особено ако групата ти е Бг. Няма ли да ни споделиш коя е страницата ти? Защото трябва да е някоя много известна с толкова почитатели? Като нищо и аз да съм и почитател :)
Все пак мисля че цената на някаква такава група ще зависи от таргетирането, ако е страница посеветена на някакъв продукт и е вързана с конкретен уеб сайт ще е страшно ценна, но ако е някакво алабала и е линкната с някакъв общ сайт, наистина надали ще печелиш много от това.
 
От: Продава се Facebook страница с 81 000 + почитателя , + бонус уебсайт

Здравейте ,

Прехвърлил съм страницта на трети човек , вчера успяхме да се договорим.

Таргета е главно жени от 18 до 24 , централния град е София , а иначе българите извън БГ са около 10 хиляди , те могат да се таргетират по Страни .

В момента завършвам едно приложение и имам доста неща за правене , но евентуално след това ще имате възможност за платени публикаций в няколко големи страници като тази . Също и услуга която ще докарва пакети от фенове на вашите страници и /или профили , Естествено на доста досъпни цени .

Ще постна повече инфо когато се изяснят нещата .

Поздрави :)
 
От: Продава се Facebook страница с 81 000 + почитателя , + бонус уебсайт

Аз се чудя защо пощата ми тези дни се напълни с всякакви покани да се присъединя към разни групички във Фейсбук, а то защо било:)
Сега видях темата и ми стана ясна причината за скоростното създаване на нови страници там.
Обаче първите печелят и честито за добрата идея и монетизация.
 

Горе