Продава се riboci.info

lubo935

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте, продава се блога riboci.info.

Блога е изготвен и хостван в Blogger, стартиран февруари 2012. Домейна също е от тогава и е платен до февруари 2014 в Godaddy.
Има няколко разменени линка със сайтове с подобно съдържание, имаше и купени, но вече са изтекли.
Цялото съдържание на блога е уникално ! Има 27 уникални статии, лично писани от мен (бях се запалил на тази тема и реших да пиша). Блога е правен с голям ентусиазъм. Регистриран е в, бих казал, дълъг списък от директории, които успях да намеря, както и някои социални мрежи. Уникалните посещения много рядко падат под 100 на ден. Главният трафик е от Google, където блога излиза на първа страница, дори на първо място, при ключови думи - аквариумни рибки, рибки, оглеждане на: гупа, скалария, хелер и други, размножаване на: гупа, скалария, хелер и други, както и чрез изображения. Като цяло има интерес към блога, съдя за това от коментари на потребители(питат, коментират, на кои съм отговорил, на кои не...) Според мен, спрямо нишата, блога е индексиран добре.
Както ще видите в блога има реклами от Google Adsense, чрез които блога носи приходи от около 2,3 понякога и 4 евро на месец. Според мен ако попадне в добри ръце би могъл да се развие и тези цифри да се увеличат. Моят замисъл беше да направя и форум към блога, но нямам време дори и статия да напиша, а пък за форум ... Трудно ми е да се разделя с него, защото съм го правил с голямо желание и доста труд, но вече нямам възможност да се занимавам с него ... дано да попадне в добри ръце.
Цената, която му искам е 200лв, смятам че е разумна. Предпочитам начина за плащане да е чрез epay.bg, но ако няма възможност винаги ще се измисли друг вариант.
При интерес съм съгласен да изпратя каквото е необходимо от Adsense и Analystic за доказване на твърденията ми.

Поздрави !
 

Горе