Продава се www.InexX.EU

InexX

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте ! :)

Значи аз продавам сайта InexX.EU . Основната причина за продажбата на сайта е, че нямам абсолютно никакво свободно време за да следя за спазването на правилата :)

Сайта е изграден на основата на IPB (Retail)!

Някой от системите:

1. Система за споделяне на линкове (връзки) : в нея потребителите могат да добавят линкове към сайтове чрез което се цели потребителите да се срещнат с максимално много сайтове, които отговарят на интересите им ! Подобрени са опциите за SEO на всеки добавен сайт .


2. Система за споделяне на видео : потребителите споделят любимите си клипове чрез Embed код , което позволява споделянето от стотици сайтове за видео!

3. Галерия : Това е стандартната система на IPB за галерия , като естествено тя е значително по-добре интегрирана от колкото, когато се инсталира по подразбиране :)

4. InexX точки и InexX магазин: това са два взаимно свързани модула. InexX точки се печелят, като се пишат теми и постове, а след това в InexX магазина може да си закупите нещо полезно ! (InexX магазин е ново въведение и в него все още няма артикули)


5. InexX музикална кутия: това пък е музикалната система на сайта в нея потребителите добавят музика, като могат да добавят както линк за преслушване, така и линк за закупуване на песента , да се създават и playlist-и и т.н. Естествено няма линк за сваляне на песните, тъй като не се цели да се нарушава закона за Авторското право и Интелектуална собственост!


6. Система за Ревюта: в тази система всеки може да добавя своите любими филми, програми и игри . Няма да добавям повече разяснения тъй като няма смисъл :)


7. SEO система: Това е система която дава изключителни възможности за SEO. Може да прочетете информацията на официалния сайт на продукта communityseo.com/ipb_seo.htm !

Една от най-забележителните и иновационни системи в сайта е тази за къстъмизиране на профилите, тя позволява всеки потребител да променя стила на форума си, чрез CSS като това позволява промяна на профила до 98% . Всеки потребител може да добави както и "ДЖАДЖА" от архива ни с джаджи, така и своя собствена която е създал (за по-малко от 30 сек) ! Може и сами да се регистрирате и за разгледате всички възможности на системата за къстъм профили !

InexX разполага и с още много екстри превод на темите , споделяне в социалните мрежи (за всички модули) , чат , система за поръчка на VIP статус и т.н.

Сега малко статистика: Имаме регистрирани 559 потребители , 31,358 мнения , 367 клипове, 51 песни, 133 филма, 34 програми, 64 игри и т.н. (влезте и разгледайте)

Домейна е платен до края на годината (ноември) , хоста е платен до 15 дни (ще намаля от цената за хоста) SuperStart на Superhosting !

Ако имате нужда от още информация може да използвате ЛС , или да пишете във формата за контакти inexx.eu/forums/index.php?autocom=contactform !

Начална цена: 350 лв.
 

Горе