Продава се: Продаден: Нишов сайт

 
Буквално няма нито една обява във форума, която да следва тези насоки. Въпреки това, ще редактирам обявата, като имам време, защото ми изглеждат релевантни.
 
Привет. Може ли и на мен информация за сайта - линк, трафик последните 90 дни и източници, дали и какво е инвестирано в реклама, има ли социални акаунти, както и цена. Благодаря!
 
Здравейте!

Продава се нишов (без плява от други топици) сайт на български език със среден трафик около 250 човека на ден.

Сайта е насочен към автомобилната ниша, основната аудитория я бях замислил да са хора, които се подготвят за курса, но се оказва, че малко по-възрастни хора влизат най-често в сайта - 25-34 годишните изграждат най-голямата част от потребителите. Следователно - хора с пари и вече управляващи (в общия случай) своите МПС-та.

! За последните 90 дена - от 21 декември 2020 до 21.03.2021г., посетителите са 21 753, 94%, от които са дошли от Google, без реклама.

Домейн Име | URL - при запитване, за да не се приеме за реклама
Дата на Регистрация / Дата на изтичане - края на ноември 2018 година (сайта е пуснат на 01.01.2020г)
Уникални Посетители - средно 250 на ден
Импресии на Месец
: според конзолата - за последните 3 месеца импресиите са над 400 000

Уникално Съдържание
- Да - На сайта има над 1400 публикувани статии и страници, съдържанието на които е напълно оригинално, освен определена част, която няма как да бъде оригинална.
Система - WordPress
Дизайн - Custom

Social:
Facebook - 542 likes
Instagram 3980 Followers


Сайта върви със собствен (на името на сайта) AdSense Account. В него има натрупани $24.75. Няма реклами на много от страниците, тъй като биха загрозили дизайна, който е custom.

Също така, от AdSense искат да се посочат данни за данъците (и следователно сега реклами няма), но това ще оставя на новия собственик да направи, за да си получава той всичките документи и пари.

Ако не искате да ползвате сайта за реклама, на него можете да продавате линкове, продукти (по модела дропшипинг или съвсем нормално).

Причината за продажбата е, че сайта е страничен проект, нямам възможност за активна поддръжка, а в същото време има голям, според мен, трафик и не ми се иска целия труд да "ходи зян".

На сайта има над 1400 публикувани статии и страници.
Пуснете ми сайта.Благодаря
 
Статиятa е редактирана - добавена е цена и обяснение защо тя е такава.
 
Последно редактирано:

Горе