Продава се: Продаден....Новинарски сайт + 2 групи и една страница към него

ST-1

Active Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Продавам WP новинарски сайт с 5 групи с политическа насоченост както пише в заглавието + една страница.
Сайта "пълни " новини автоматично от други два, които го позволяват (естествено с линкове към тях).
Посещения за последните 90 дни - 92000
Импресии - 231 000
Посещения за последните 28 дни - 39 000
Импресии - 72 000
Приходи от 2 рекламни мрежи за последните 3 месеца 546 долара +230 лв = 1100лв.
Групите вървят много добре , да кажем средно по 70 нови на ден
Групи:
1 - 7600 члена
2 - 7800 члена

Страницата 1900, В страницата се публикува автоматично всяка публикация в сайта
Работа 30 мин дневно ( няколко пъти по 5мин )
Домейна още 8 месеца в НС1

DA
PA
TB
QB
PQ
SS
OS
TC
TF
CF
IX
DF
5​
10​
991​
114​
12%​
11%​
25%​
0Y, 124D​
0​
5​
6​
24​
21%​

* Ако не държите да се бутате за адсенс, удрям рамо или директно го правя с тези 2 рекламни мрежи, които са в момента да направя рекламите , така ,че минимално прихода да е същият /има малко тънкости при настройването/ ( въпреки , че както казах групите вървят добре и няма как да не се покачат и приходите)

Цена: 800 лв. ;)

Моля, хора, които нямат интерес просто да подминават ;)

Последно редактирано:

PavelAndreev

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
31   0   0
Пусни ми и на мен сайта с групите и страниците. Ръчно ли се споделя всичко или има някаква автоматизация? Страницата и групите как се развиват и от кого? Колко струват хоста и домейна на година и кои са рекламните мрежи?

ST-1

Active Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Ще изпослзвам за ЪП на обявата отново да помоля хора нямащи интерес да не ме занимават!
Общо взето освен линковете към сайта и групите няма какви други въпроси да се задават, отговорите са в самата обява!
Хора, които нямат пари , а и немогат да си дадат сметка какво се предлага срещу тази сума, също да не ме занимават.
Всичко , което е описано мога да го пратя като скрииншот естествено.
Самият факт , че продажната цена представлява приходите за последните 3 месеца, без да включва някаква работа (а то все нещо е правено нали) би трябвало да говори нещо на евентуален купувач.

Благодаря за разбирането!

contra

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
25   0   0
То няма много смисъл специално тука да решиш да не споделяш урл на сайта.

hardlemm

Active Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Ще изпослзвам за ЪП на обявата отново да помоля хора нямащи интерес да не ме занимават!
Общо взето освен линковете към сайта и групите няма какви други въпроси да се задават, отговорите са в самата обява!
Хора, които нямат пари , а и немогат да си дадат сметка какво се предлага срещу тази сума, също да не ме занимават.
Всичко , което е описано мога да го пратя като скрииншот естествено.
Самият факт , че продажната цена представлява приходите за последните 3 месеца, без да включва някаква работа (а то все нещо е правено нали) би трябвало да говори нещо на евентуален купувач.

Благодаря за разбирането!
Еми пусни поне линкове да видя сайта и групите. И аз ще помоля хората, които нямат интерес да продават, да не пускат обяви. Писъл съм във вторник, още чакам да видя сайта.

ST-1

Active Member
Рейтинг - 100%
4   0   0
Еми пусни поне линкове да видя сайта и групите. И аз ще помоля хората, които нямат интерес да продават, да не пускат обяви. Писъл съм във вторник, още чакам да видя сайта.
Изпуснал съм те, пускам

Горе