ivelin123 Active Member 16 Февруари 2022 #1 Здравейте, искам да започна да продавам в Гърция и Румъния. Бихте ли ми препоръчали кои платформи да ползвам за техните пазари, освен Олх ?
Здравейте, искам да започна да продавам в Гърция и Румъния. Бихте ли ми препоръчали кои платформи да ползвам за техните пазари, освен Олх ?
D devilx Well-Known Member 17 Февруари 2022 #2 ivelin123 каза: Здравейте, искам да започна да продавам в Гърция и Румъния. Бихте ли ми препоръчали кои платформи да ползвам за техните пазари, освен Олх ? Увеличете... всичко друго освен собствен сайт ще ти е загуба на време няма такива платформи ахаха Ако знаеш гръцки мога да те насоча към Skroutz , те са силни, но нямат английска версия
ivelin123 каза: Здравейте, искам да започна да продавам в Гърция и Румъния. Бихте ли ми препоръчали кои платформи да ползвам за техните пазари, освен Олх ? Увеличете... всичко друго освен собствен сайт ще ти е загуба на време няма такива платформи ахаха Ако знаеш гръцки мога да те насоча към Skroutz , те са силни, но нямат английска версия