Продажби в eBay

naydenoww

Member
Здравейте,
както знаем ebay и paypal вече са с един собственик, кои са големите промени в политиката им? И кои са основните неща които трябва да знам, за да започна продажби в ebay? Качествени ли са услугите на Български пощи за изпращане на пратки в чужбина? Трябва ли да се попълват някакви специални документи някъде, за нещо?
 
От: Продажби в eBay

Имам много какво да кажа ... питай по конкретно. За БГ пощи стават ... аз тях ползвам
 
От: Продажби в eBay

Ами зависи. Ще е хубаво и да предложиш изпращане с куриер. Може да е доста по-скъпо, но е много по-сигурно. Всичко зависи от това какво продаваш. Примерно ако продадеш телевизор, изпращането му с БГ пощи ще е най-голямата ти грешка.
 
От: Продажби в eBay

Здравейте! Вчера пуснах за продажба таблет с опция "buy it now" и първоначална цена на търг 0.99$.Днес поглеждам някой е биднал и цената е изчезнала.Можете ли да ми обясните защо е изчезнала и в края на търга мога ли да откажа да продам таблета, ако цената не ме устройва и как става отказването?Благодаря!
 
От: Продажби в eBay

как така изчезнала?
не получи ли някакъв мейл , в който да е обяснено?
питай съпорта ако все пак не откриеш причината
 
От: Продажби в eBay

Оказа се, че такава е политиката на Ebay."Buy it now" е ако на клиента не му се чака края и може да купи стоката веднага, но ако някой бидне фиксираната цена изчезва и започваш да се надяваш да наддават повече хора и да получиш добра цена.
 

Горе