Виж файлът 521Виж файлът 520Виж файлът 519Виж файлът 518Виж файлът 517Виж файлът 516Виж файлът 515Виж файлът 514Виж файлът 513Виж файлът 512Здравейте, Искам да споделя с Вас моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува.. Непрестанно споделям и показвам идеите и творенията си и независимо от това дали са професионалисти, клиенти или обикновенни потребители, които просто гледат, а аз уважавам всяко едно мнение. Занимавам се с продуктов дизайн от време на време, което все пак е основа на професията ми. Скулптурани модели и образи на фантастична, комикс и филмова тематика са ми едно ново занимание, с което мога да покажа способностите си в моделирането и скулптурата. Изработката на детайли и промишлени изделия го правя, първо защото мога и второ, защото падат пари . Екстравагантни отливки и фигури е много общо казано, но и тук не си оставам длъжен . Аеродинамични части за мотоциклети, автомобилии или водни превозни средства или накратко казано тунинг правя понякога, но разбира се , които плати добре. Седалки, стъкломатови мебели, малки обекти, прототипи, макети, скулптури , калъпи и отливки, и т.н. , а и още много неща в сферата на дизайна, моделирането и продуктите го правя, защото има какво още да се предложи като услуги на пазара. Надявам се да не Ви плаша с моя твърде „разнообразен асортимент от способности” и да не звучи прекалено нескромно, но мога да кажа, че се старая да се развивам в различни насоки - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета. Ака Ви харесат нещата ще Ви пратя цялата ми галерия на ЛС.