Проект: серия от артикъл директории на български

flasher

New Member
Пуснахме едно количество сайтове за публикуване на статии, като една част от потребителите ще могат да пускат без модерация ако спазват условията. Ето ги и тях:

1. Всеки потребител на форума (този и другия) ще има право на определен брой потребителски имена ако отговаря на следните условия:

Има регистрация от достатъчно дълго време.

Има достатъчно постове за да си личи, че не се е регистрирал само за да вземе достъп до сайтовете.

Решението, кой може или не ще го вземам аз. Демокрация няма.

За тези, които не отговарят на горните условия, бих предоставил достъп, но не с директно публикуване.

2. Може да публикувате спиннати и неуникални статии на воля стига да не се повтарят в сайта. Качеството не е от значение, при условие че поне малко се разбира за какво става дума и че не се повтарят title-ите на статията. Последното можете да разберете най-лесно ако към адреса на вашата статия Wordpress добави -2.

3. Максимален брой външни линкове за статия - 2. Ако искате може да добавите до 2 допълнителни вътрешни линка към други ваши статии.

4. При това условие (2.) аз и другите администратори на мрежата си запазваме правото да добавим максимум 2 линка към която и да е статия. Максималният брой външни линкове на всяка страница ще е 5. Един се запазва за линкване от целия сайт.

5. Линковете и статиите може да са на тематика от така наречения family friendly тип или такива, заради които Google не би баннал. Adsense на сайта няма да има. За други реклами засега нямаме намерение, но не обещавам.

6. ВАЖНО. Логините на всеки потребител ще бъдат записани при нас. Потребител, който не спазва някое от правилата губи възможността да публикува. С това си заминават и всички негови потребителски имена и всички статии публикувани до момента. Ако ни скимне може и просто да му махнем линковете от статиите и статиите да си останат. Смятам, че това правило е честно за да се запази благото на всички публикуващи.

Всички условия могат и най-вероятно ще бъдат променяни във времето за да се нагодят за правилното използване на начинанието.

За тролове, хейтъри и разни такива: ако не ви е интересно и нямате смислен коментар - подминете. Безмислени коментари и глупости ще заслужат червена точка от мен, а може и не само от мен + моето вечно презрение

Ако имате коментари, препоръки и въпроси, ще се радвам да ги споделите.

Как да получите достъп:

Изпратете ми потребителско име, парола, имейл на ЛС. Ако не искам да ви дам достъп, ще ви пиша. Ако искам, ще ви пратя списък със сайтове.

За тези, които имат определен сайт за рекламиране, може да ми го пратят. Това може да им помогне с решението за достъпа.

В момента сайтовете са 10: 7 нови домейна и 3 с PR1
 

Горе